Розпорядження №169 «Про проведення пленарного засідання чергової 15 сесії Глевахівської селищної ради VIII скликання»

Кількість переглядів: 222
Скликання: VIII скликання
Сесія: 15 сесія
Тип документу: Розпорядження
Дата прийняття: 26.07.2021
Дата оприлюднення: 27.07.2021
Номер документу: 169
Назва документу: Про проведення пленарного засідання чергової 15 сесії Глевахівської селищної ради VIII скликання
Прикріплені файли:
  1. Розпорядження 169 26.07.2021 (0.18 МБ)
  2. Проєкт рішення про внесення змін до структури та кількісного складу Глевахівської селищної ради та її виконавчих органів (0.04 МБ)
  3. Проєкт рішення Про затвердження звіту про виконання селищного бюджету Глевахівської селищної територіальної громади за І півріччя 2021 року (0.05 МБ)
  4. Проєкт рішення Про передачу до бюджету Васильківської міської територіальної громади коштів селищного бюджету Глевахівської селищної територіальної громади на здійснення видатків в бюджетній сфері (0.05 МБ)
  5. Проєкт рішення Про внесення змін до Програми забезпечення препаратами інсуліну хворих на цукровий діабет жителів Глевахівської селищної територіальної громади на 2021 рік (0.03 МБ)
  6. Проєкт рішення Про визначення Глевахівської селищної ради розпорядником коштів Програми підтримки сім’ї та забезпечення прав дітей «Назустріч дітям» на 2021-2023р.. (0.02 МБ)
  7. Проєкт рішення Про затвердження Програми створення та використання матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру на території Глевахівської селищної територіальної громади на 20 (0.14 МБ)
  8. Проєкт рішення Про внесення змін до Програми фінансової підтримки закладів культури Глевахівської селищної ради на 2021 рік (0.03 МБ)
  9. Проєкт рішення Про внесення змін до Програми проведення культурно-освітніх заходів Глевахівської селищної територіальної громади на 2021 рік (0.08 МБ)
  10. Проєкт рішення Про затвердження Програми капітального, поточного ремонту та реконструкції багатоквартирного житлового фонду Глевахівської селищної територіальної громади на 2021-2023 роки (0.02 МБ)
  11. Проєкт рішення Про виділення коштів на проєкти Громадського бюджету Глевахівської селищної територіальної громади на 2021 рік (0.03 МБ)
  12. Проєкт рішення Про надання дозволу на розробку проєктно-кошторисної документації по об'єкту: (0.02 МБ)
  13. Проєкт рішення Про надання дозволу на розробку проєктно-кошторисної документації по об'єкту: (0.02 МБ)
  14. Проєкт рішення Про надання дозволу на розробку проєктно-кошторисної документації по об'єкту: (0.02 МБ)
  15. Проєкт рішення Про надання дозволу на розробку проєктно-кошторисної документації по об'єкту: (0.02 МБ)
  16. Проєкт рішення Про надання дозволу на розробку проєктно-кошторисної документації по об'єкту: (0.02 МБ)
  17. Проєкт рішення Про надання дозволу на розробку проєктно-кошторисної документації по об'єкту: (0.02 МБ)
  18. Проєкт рішення Про затвердження кошторисної частини проєктної документації по робочому проєкту: (0.02 МБ)
  19. Проєкт рішення Про затвердження кошторисної частини проєктної документації по робочому проєкту: (0.02 МБ)
  20. Проєкт рішення Про виділення додаткових коштів по об’єкту: (0.02 МБ)
  21. Проєкт рішення Про виділення коштів по об'єкту: (0.02 МБ)
  22. Проєкт рішення Про виділення коштів на капітальний ремонт приміщення адміністративної будівлі Крушинського старостинського округу (0.02 МБ)
  23. Проєкт рішення Про виділення додаткових коштів на придбання саджанців (0.02 МБ)
  24. Проєкт рішення Про виділення коштів на поточний ремонт доріг місцевого значення Крушинського старостинського округу (0.02 МБ)
  25. Проєкт рішення Про виділення коштів на поточний ремонт доріг місцевого значення смт Глеваха (0.02 МБ)
  26. Проєкт рішення Про виділення коштів на поточний ремонт доріг місцевого значення Путрівського старостинського округу (0.02 МБ)
  27. Проєкт рішення Про виділення коштів на розроблення схеми санітарного очищення населених пунктів Глевахівської ТГ (0.03 МБ)
  28. Проєкт рішення Про виділення коштів на придбання робочої станції для оформлення та видачі документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус, з комплектом обладнання для зняття біометричних даних (параметрів (0.02 МБ)
  29. Проєкт рішення Про надання дозволу на списання та знесення аварійної нежитлової будівлі початкової школи по вул. Мічуріна, 3 в с. Залізне, Глевахівська територіальна громада Фастівського району Київської області (0.02 МБ)
  30. Проєкт рішення Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаражу в с. Зелений Бір (0.05 МБ)
  31. Проєкт рішення Про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для колективного садівництва смт Глеваха, с. Залізне, с. Крушинка (0.07 МБ)
  32. Проєкт рішення Про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства (смт Глеваха, с. Залізне) (0.06 МБ)
  33. Проєкт рішення Про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (0.06 МБ)
  34. Проєкт рішення Про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства (0.05 МБ)
  35. Проєкт рішення Про відмову в наданні дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (0.08 МБ)
  36. Проєкт рішення Про відмову в наданні дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства (0.08 МБ)
  37. Проєкт рішення Про відмову в наданні дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для колективного садівництва (0.07 МБ)
  38. Проєкт рішення Про розгляд звернень громадян пільгових категорій з надання земельних ділянок у власність (0.02 МБ)
  39. Проєкт рішення Про розгляд питання щодо затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки в смт Глеваха пров. Піщаний, 16-а (0.04 МБ)
  40. Проєкт рішення Про розгляд питання щодо затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки в смт Глеваха вул. 1-го Травня (0.04 МБ)
  41. Проєкт рішення Про розгляд питання щодо затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки в с. Мархалівка, вул. 8-го Березня (0.04 МБ)
  42. Проєкт рішення Про розгляд питання щодо затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки в с. Мархалівка, вул. Сагайдачного (0.04 МБ)
  43. Прооєкт рішення Про розгляд питання щодо затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки в с Кобці вул. Злагоди, 19 (0.04 МБ)
  44. Проєкт рішення Про укладення додаткової угоди до договору оренди земельної ділянки Балабановим В.В. (смт Глеваха) (0.02 МБ)
  45. Проєкт рішення Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Глевахівської селищної ради Фастівського району Київської області (смт Глеваха, вул. Павлова) (0.02 МБ)
  46. Проєкт рішення Про затвердження проєктів землеустрою щодо передачі у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства смт Глеваха, с. Борисів, с. Кобці (0.06 МБ)
  47. Проєкт рішення Про затвердження проєктів землеустрою щодо передачі у власність земельних ділянок для колективного садівництва смт Глеваха (0.05 МБ)
  48. Проєкт рішення Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва індивідуальних гаражів с. Зелений Бір, с. Путрівка (0.05 МБ)
  49. Проєкт рішення Про затвердження проєктів землеустрою щодо передачі у власність земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) смт Глеваха, с. Путрівка, с. Крячки (0.06 МБ)
  50. Проєкт рішення Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) смт Глеваха (0.06 МБ)
  51. Проєкт рішення Про розгляд звернення щодо надання дозволу на розроблення детального плану території в смт Глеваха (заява гр. Бадрук І.Ф.) (0.04 МБ)
  52. Проєкт рішення Про розгляд звернення щодо надання дозволу на розроблення детального плану території (заява гр. Мулик Р.М.) (0.04 МБ)
  53. Проєкт рішення Про затвердження плану зонування території кварталу в с. Залізне (гр. Архіпова О.Ф.) (0.02 МБ)
  54. Проєкт рішення Про розгляд звернення щодо надання дозволу на розроблення детального плану території в с. Крушинка (заява гр. Войнаровського О.В., гр. Валіцького І.В., гр. Максімова П.О., гр.Погорілого С.С., гр. Євстратової Д..Ю.) (0.04 МБ)
  55. Проєкт рішення Про розгляд звернення щодо надання дозволу на розроблення детального плану території (ТОВ «ТАММ ХАУС») с. Дерев’янки (0.04 МБ)
  56. Проєкт рішення Про надання дозволу на розроблення генеральних планів сіл Дерев’янки та Мала Бугаївка Фастівського району Київської області (0.05 МБ)
  57. Проєкт рішення Про розгляд питання щодо затвердження проєкту землеустрою щодо передачі у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства звернення гр. Козоріз К.В. (0.05 МБ)
  58. Проєкт рішення Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Корчовій Т.П. для будівництва індивідуального гаражу (0.04 МБ)
  59. Проєкт рішення Про розгляд клопотання щодо надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства смт Глеваха (Данілейко В.М.) (0.02 МБ)
  60. Проєкт рішення Про затвердження кошторисної частини проєктної документації по робочому проєкту: (0.02 МБ)
  61. Проєкт рішення Про затвердження кошторисної частини проєктної документації по робочому проєкту: (0.02 МБ)
  62. Проєкт рішення Про затвердження кошторисної частини проєктної документації по робочому проєкту: (0.02 МБ)
  63. Проєкт рішення Про передачу комунального майна Глевахівської селищної ради відділу освіти Глевахівської селищної ради (0.02 МБ)
  64. Додатки до проєкту рішення 33 (0.1 МБ)
  65. Проєкт рішення Про передачу комунального майна Глевахівської селищної ради сектору культури, туризму, молоді та спорту Глевахівської селищної ради (0.02 МБ)
  66. Додатки до проєкту рішення 34 (0.08 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано