Міжнародна науково-практична конференція «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації»

Дата: 06.05.2025 11:30
Кількість переглядів: 43

Фото без опису

Запрошуємо взяти участь в ІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації», яка відбудеться  15-16 травня 2025 року в НУХТ. 

   Конференція проводиться з 2023 року двічі на рік - навесні та восени.
Департамент економіки КОДА є співорганізатором Конференції, яка об'єднує стейкхолдерів сфери смарт-спеціалізації Київської області «Виробництво інноваційних харчових продуктів з вдосконаленими споживними якостями»: представників бізнесу, науки, влади, громадськості", що увійшла до оновленої Стратегії розвитку Київської області на 2021-2027 роки.

   Традиційно, частиною заходу є виставка продукції локальних та крафтових виробників, на яку залучаються виробники Київщини, з наступним industry visit - виїздом на підприємства Київщини наступного дня для ознайомлення з виробництвом та дегустацією.

  Участь у виставці та конференції - гарна нагода просування локального бізнесу, спілкування з науковцями, налагодження партнерств, знайомства з інноваційними технологіями та продуктами. 
Посилання на реєстрацію: https://forms.gle/V9KUdC2oiWzc1qJs5

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано