Міжнародна науково-практична конференція «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації»
Запрошуємо взяти участь в ІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації», яка відбудеться 15-16 травня 2025 року в НУХТ.
Конференція проводиться з 2023 року двічі на рік - навесні та восени.
Департамент економіки КОДА є співорганізатором Конференції, яка об'єднує стейкхолдерів сфери смарт-спеціалізації Київської області «Виробництво інноваційних харчових продуктів з вдосконаленими споживними якостями»: представників бізнесу, науки, влади, громадськості", що увійшла до оновленої Стратегії розвитку Київської області на 2021-2027 роки.
Традиційно, частиною заходу є виставка продукції локальних та крафтових виробників, на яку залучаються виробники Київщини, з наступним industry visit - виїздом на підприємства Київщини наступного дня для ознайомлення з виробництвом та дегустацією.
Участь у виставці та конференції - гарна нагода просування локального бізнесу, спілкування з науковцями, налагодження партнерств, знайомства з інноваційними технологіями та продуктами.
Посилання на реєстрацію: https://forms.gle/V9KUdC2oiWzc1qJs5