Рішення сесій №66–04 «Про запровадження громадського бюджету Глевахівської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік»

Кількість переглядів: 698
Скликання: VIІ скликання
Сесія: 4 сесія
Тип документу: Рішення сесій
Дата прийняття: 12.09.2019
Дата оприлюднення: 20.09.2019
Номер документу: 66–04
Назва документу: Про запровадження громадського бюджету Глевахівської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік
Прикріплені файли:
  1. Про запровадження громадського бюджету Глевахівської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік (0.02 МБ)
  2. Положення про громадський бюджет (0.41 МБ)

Згідно з рішенням № 59-07-VIII від 04.02.2021 р. «Про громадський бюджет на 2021 рік та внесення змін до Положення про громадський бюджет» до Положення внесено такі зміни (цитата):

 

3. Внести зміни до назви та тексту «Положення про громадський бюджет Глевахівської об’єднаної територіальної громади», а саме:
3.1. Слова «Глевахівська об’єднана територіальна громада» замінити у відповідних відмінках словами «Глевахівська селищна територіальна громада» у відповідних відмінках;
3.2. Слова «смт Глеваха, сіл Мархалівка та Зайців» замінити словами «населені пункти громади» у відповідних відмінках.

Згідно з рішенням № 189-10-VIII «Про внесення змін до Положення про громадський бюджет Глевахівської оселищної територіальної громади» до Положення внесено такі зміни (цитата):

1. Внести зміни до Положення про громадський бюджет Глевахівської селищної територіальної громади, затвердженого рішенням Глевахівської селищної ради № 66–04– VII 12 вересня 2019 року (зі змінами, внесеними рішенням Глевахівської селищної ради № 59-07-VIIІ від 04 лютого 2021 р.), а саме:

а) Розділ 1 доповнити пунктом 1.6:
«1.6. Електронна система – це онлайн-сервіс «Громадський бюджет» на платформі e-DEM, який дозволяє брати участь у подачі проектів і голосуванні за них у рамках Громадського бюджету Глевахівської селищної територіальної громади, використовуючи авторизацію через систему BankID, MobileID, електронно-цифровий підпис (ЕЦП)»;

б) Розділ 6 викласти в новій редакції, а саме:
«6. Конкурс проектів та організація голосування
6.1. Конкурс проектів для фінансування за рахунок коштів громадського бюджету проходить у вигляді відкритого голосування, яке здійснюють члени територіальної громади віком від 16 років – мешканці населених пунктів Глевахівської селищної територіальної громади за допомогою електронної системи та особисто в пунктах для голосування.
6.2. Голосування за проекти здійснюється протягом 15 робочих днів з 8 до 16 години в пунктах для голосування. Голоси з електронної системи зараховуються з 8 години першого дня голосування до 16 години останнього дня голосування.
6.3. Перелік пунктів для голосування та форми бланків для голосування (Додаток 3) визначаються та затверджуються рішенням номінаційного комітету та оприлюднюються на офіційному сайті Глевахівської селищної ради не пізніше як за 14 календарних днів до дня початку голосування.
6.4. Голосування в пунктах для голосування здійснюється особисто за умови пред’явлення паспорта громадянина України або іншого документа, що підтверджує особу, її вік та факт постійного проживання громадянина на території населених пунктів Глевахівської селищної територіальної громади. Кожен член територіальної громади може проголосувати не більше ніж за чотири проекти.
6.5. У пунктах для голосування повинна розміщуватися інформація про проекти, що беруть участь у голосуванні, та бути в наявності достатня кількість бланків для голосування. Мінімальна кількість бланків для голосування за кожен проект в окремому пункті для голосування повинна забезпечувати волевиявлення не менше як 100 мешканців Глевахівської селищної територіальної громади.
6.6. Підрахунок голосів, відданих за проекти у пунктах для голосування та за допомогою електронної системи, здійснює номінаційний комітет на своєму засіданні, яке відбувається протягом трьох робочих днів з дати закінчення голосування. Голова Номінаційного комітету завчасно через офіційний веб-сайт ради повідомляє про час та місце проведення засідання з підрахунку голосів та визначення результатів голосування».


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано