Розпорядження №107 «Про проведення пленарного засідання чергової 12 сесії Глевахівської селищної ради VIII скликання»

Кількість переглядів: 214
Скликання: VIII скликання
Сесія: Розпорядження
Тип документу: Розпорядження
Дата прийняття: 24.05.2021
Дата оприлюднення: 25.05.2021
Номер документу: 107
Назва документу: Про проведення пленарного засідання чергової 12 сесії Глевахівської селищної ради VIII скликання
Прикріплені файли:
  1. Розпорядження 107 24.05.2021 (0.16 МБ)
  2. Проєкт Про внесення змін до кількісного та персонального складу виконавчого комітету Глевахівської селищної ради (0.02 МБ)
  3. Проєкт Про внесення змін до структури сектору культури, туризму, молоді та спорту Глевахівської селищної ради (0.03 МБ)
  4. Проєкт Про погодження виділення коштів на поточний ремонт доріг на території Мархалівського старостинського округу (вул. Кавказька, вул. 1 Травня, вул. Грушевського, частина дороги від кладовища до вул. Грушевського вул. Гагаріна, вул. Зарічна, вул. (0.02 МБ)
  5. Проєкт Про надання дозволу на розробку проєктно-кошторисної документації по об’єкту «Капітальний ремонт дороги по вул. Лісова від № 48 до № 50-ж в с. Мархалівка Васильківського (Фастівського) району Київської області» та виділення коштів на розробку (0.02 МБ)
  6. Проєкт Про надання дозволу на розробку проєктно-кошторисної документації по об’єкту «Капітальний ремонт дороги по вул. Западинська в с. Мархалівка Васильківського (Фастівського) району Київської області» та виділення коштів на розробку проєкту (0.02 МБ)
  7. Проєкт Про затвердження кошторисної частини проєктної документації по робочому проєкту «Капітальний ремонт дороги з тротуаром по вул. Ботанічна від № 2к до вул. Ботанічна № 2 в смт Глеваха Київської області» та виділення коштів на розробку проєкту (0.02 МБ)
  8. Проєкт Про виділення коштів на придбання обладнання для вуличного відеоспостереження в смт Глеваха Васильківського (Фастівського) району Київської області (0.02 МБ)
  9. Проєкт Про виділення коштів КЖЕП Глевахівської селищної ради для проведення поточного ремонту ділянки зовнішнього теплопостачання від № 19 до № 21 по вул. Вокзальна в смт Глеваха Васильківського (Фастівського) району Київської області (0.02 МБ)
  10. Проєкт Про надання дозволу на здійснення комплексу заходів з організації топографо-геодезичних робіт, зйомки території в масштабі 1:500 с. Залізне та виділення коштів (0.02 МБ)
  11. Проєкт Про виділення коштів на виплату матеріальної допомоги на оздоровлення технічним працівникам шкільних відділень Глевахівської територіальної громади (0.02 МБ)
  12. Проєкт Про виділення коштів на поточний ремонт електроустановок в приміщенні Мархалівського ЗЗСО (0.02 МБ)
  13. Проєкт Про виділення коштів на поточний ремонт металопластикових конструкцій в Путрівському ОЗО. (0.02 МБ)
  14. Проєкт Про виділення коштів на капітальний ремонт відмостки будівлі Крушинського ЗЗСО (0.02 МБ)
  15. Проєкт Про виділення коштів на капітальний ремонт відмостки будівлі Мархалівського ЗЗСО (0.02 МБ)
  16. Проєкт Про виділення коштів на реконструкцію системи газопостачання котельні Мархалівського ЗЗСО (0.02 МБ)
  17. Проєкт Про виділення коштів на влаштування тротуарної плитки від будинку № 22 по вул. Вокзальна до паркової зони в смт Глеваха Васильківського (Фастівського) району Київської області (0.02 МБ)
  18. Про внесення змін до рішення Глевахівської селищної ради від 24.12.2020 р. № 46-04-VIII «Про селищний бюджет Глевахівської селищної територіальної громади на 2021 рік» (0.04 МБ)
  19. Проєкт Про відмову у включенні об’єктів комунальної власності до Переліку другого типу комунальної власності Глевахівської територіальної громади (0.02 МБ)
  20. Проєкт Про відмову в укладанні договору на відшкодування витрат за надані телекомунікаційні послуги пільговим категоріям громадян 2021 рік (0.02 МБ)
  21. Проєкт Про внесення змін та доповнень до Регламенту Глевахівської селищної ради VIІІ скликання (0.09 МБ)
  22. Проєкт Про затвердження Положення про порядок надання вільних земельних ділянок громадянам, які мають першочергове та переважне право на отримання земельних ділянок на території Глевахівської селищної територіальної громади (0.08 МБ)
  23. Проєкт Про внесення змін до рішення Глевахівської селищної ради № 126-08-VII від 18.03.2021 р. «Про визначення прибудинкової території багатоквартирних будинків в смт Глеваха» в п.8, 9, 24 (0.02 МБ)
  24. Проєкт Про розгляд звернення гр. Ікім Є.І. щодо затвердження детального плану території смт Глеваха (0.02 МБ)
  25. Проєкт Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельних ділянок комунальної власності в с. Залізне, с. Борисів с. Зелений Бір Глевахівської селищної ради територіальної громади Фастівс (0.02 МБ)
  26. Проєкт Про відмову в наданні дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність (0.1 МБ)
  27. Проєкт Про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (с. Крушинка, смт Глеваха) (0.06 МБ)
  28. Проєкт Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва с. Крушинка гр. Ромашко Л.М. (0.05 МБ)
  29. Проєкт Про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства (смт Глеваха с. Березенщина, с. Путрівка, с. Крушинка, с. Зелений Бір, с. Борисів, с. Залізне) (0.06 МБ)
  30. Проєкт Про затвердження проєкту землеустрою щодо передачі у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства звернення гр. Козоріз К.В. (0.05 МБ)
  31. Проєкт Про затвердження проєктів землеустрою щодо передачі у власність земельних ділянок для колективного садівництва (смт Глеваха, с. Залізне) (0.06 МБ)
  32. Проєкт Про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для колективного садівництва смт Глеваха (0.06 МБ)
  33. Проєкт Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) смт Глеваха гр. Полінкевич В.Б. (0.05 МБ)
  34. Проєкт Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) смт Глеваха, с. Зелений Бір, с. Мархалівка, с. Крушинка (0.06 МБ)
  35. Проєкт Про розгляд звернень громадян пільгових категорій з надання земельних ділянок у власність (0.02 МБ)
  36. Проєкт Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва індивідуальних гаражів смт Глеваха, с. Путрівка (0.04 МБ)
  37. Проєкт Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення п’яти земельних ділянок на умовах оренди, звернення ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» (смт Глеваха) (0.02 МБ)
  38. Проєкт Про розгляд звернення громадян щодо надання дозволу на розроблення детального плану території смт Глеваха (0.08 МБ)
  39. Про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва індивідуальних гаражів с. Зелений Бір, смт Глеваха (0.05 МБ)
  40. Проєкт Про затвердження проєктів землеустрою щодо передачі у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства с. Залізне, с. Путрівка, смт Глеваха, с. Дерев'янки (0.06 МБ)
  41. Про затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки в смт Глеваха гр. Бадруку І.Ф. (0.04 МБ)

Пленарне засідання чергової 12 сесії Глевахівської селищної ради заплановано на 03 червня 2021 року на 17-00 в приміщенні Глевахівського ЗЗСО (смт Глеваха, вул. Вокзальна, 20), з порядком денним, що додається


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано