Звернення голови Глевахівської громади до Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля

Дата: 28.05.2020 23:01
Кількість переглядів: 1012

Фото без описуФото без опису

Глевасі вкрай потрібна ще одна навчально-виховна установа "Дитячий садок - початкова школа"

Сьогодні під час зустрічі з Прем’єр-міністром України Денисом Шмигалем, у Білій Церкві, передала листа від селищного голови Глевахівської ОТГ Володимира Петренка. Попередньо він та його заступник Володимир Полтавець звернулися з цим питанням до обласної ради за підтримкою та порадою.

Адже жителі громади вкрай потребують добудови нової, сучасної навчально-виховної установу "Дитячий садок - початкова школа". Втім, надія зникла разом із коригуванням бюджету та переліку інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися у 2020 році за рахунок коштів ДФРР. Школу виключено з переліку.

Будувати заклад почали у 2019 році. Як і більшість пристоличних населених пунктів, Глеваха, має одну з найбільших та найболючіших проблем – переповнені дитячі садочки й школу.

У єдиній школі Глевахи, найбільшому закладі Васильківського району, нині навчається понад 1300 школярів. Цьогоріч планується поповнення ще сімома класами першачків. З двома садочками та ж біда, перевищена місткість в них у кілька разів.

Є іще одна проблема, це безпека дітей. Адже і школа, і садочки знаходяться в східній частині селища, діти ж, які проживають в іншій, змушені щодня перетинати двічі на день доволі напружену Одеську трасу.

Щиро сподіваюся на вирішення цього надважливого питання для громади Глевахи.

Перший заступник голови Київської обласної ради   Семенова Тетяна Миколаївна.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано