З Днем Незалежності!

Дата: 24.08.2020 08:26
Кількість переглядів: 726

Фото без опису

Шановні мешканці громади!

Прийміть сердечні вітання з нагоди визначного державного свята —  Дня Незалежності України!

Ця велична дата втілює в собі давнє прагнення нашого народу до свободи та самовизначення.

День Незалежності в серцях українців став символом самоствердження, відчуття волі та суверенності. Ми відстояли своє право продовжувати творити історію державності.

Наша незалежність – це могутній стимул сумлінною працею зміцнювати силу і славу Вітчизни. Адже запорука державотворчого успіху – у громадянській злагоді і високій відповідальності за доручену справу. Нині, як ніколи, ми маємо бути єдиними, а наші справи сповнені поваги до людської гідності, демократії і справедливості.

У цей урочистий день ми висловлюємо слова глибокої вдячності усім мешканцям Глевахівської селищної об’єднаної територіальної громади, за щоденну роботу, за ентузіазм і відданість своїй справі, за витримку, мудрість, любов до рідної землі і щире бажання бачити її заможною, а українські родини – щасливими.

Попереду у нас багато роботи і лише спільними зусиллями, єдністю та згуртованістю зможемо максимально ефективно використовувати ресурси нашого краю.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, мирного неба, благополуччя Вашим родинам. І нехай Ваші любов до рідної землі, високий професіоналізм і надалі слугують національним інтересам і розквіту нашої Держави.

Зі святом Вас! З Днем Незалежності, Україно!

Виконавчий комітет Глевахівської селищної об’єднаної територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано