Візит Першого заступника Голови КОДА до Глевахівської ОТГ.

Дата: 21.10.2020 23:24
Кількість переглядів: 1565

Сьогодні, 21 жовтня 2020 року, Перший заступник голови Київської обласної державної адміністрації СКЛЯРОВ Олександр Іванович, відвідав з робочим візитом Глевахівську селищну об’єднану територіальну громаду, разом з керівниками департаментів КОДА та Головою Васильківської районної державної адміністрації Петруком Євгеном Вікторовичем. Головними цілями візиту Олександра Івановича були: хід будівництва школи та садочка, надання адміністративних послуг в громаді в новозбудованому ЦНАПі, будівництво стадіону та скейт – парку, стратегія розвитку громади на 2020 – 2022 рр., транспортне сполучення між населеними пунктами громади, та проблемні питання в громаді. Голова Глевахівської селищної об’єднаної територіальної громади Петренко Володимир Васильович та його заступник Полтавець Володимир Миколайович, проінформували представників  Київської обласної державної адміністрації та провели огляд всіх об’єктів будівництва в громаді, розповіли про плани та стратегію розвитку громади в найближчій перспективі.

В складі команди керівництва КОДА, також була кандидат в депутати Київської обласної ради від партії "Слуга Народу", пані Марія Кисельова, яка вже вдруге відвідала наші об`єкти будівництва в громаді та відмітила: «Я була декілька тижнів тому в цьому дитячому садочку (села Мархалівка), і бачила, як будівельники тільки розпочинали утеплення цієї будівлі. Сьогодні вона вже утеплена та потребує внутрішніх робіт. Я хочу, щоб цей прекрасний навчальний заклад якнайшвидше відкрив свої двері для дошкільнят. Вважаю, що малюки та їхнє виховання – запорука щасливого зростання. Тому дуже важливо, щоб їхнє дитинство було безтурботним та сповненим прекрасними спогадами і емоціями».

По завершенню візиту,  СКЛЯРОВ Олександр Іванович, подякував керівництву громади за пророблену роботу в громаді за короткий період часу з липня 2019 року, побажав успіхів в подальшій діяльності та обіцяв підтримувати Глевахівську громаду Київською обласною державною адміністрацією щодо розвитку та розбудови нашої ОТГ.

Дякуємо, Олександру Івановичу за візит до Глевахівської ОТГ, підтримку та подальшу співпрацю на користь нашої громади та її мешканців.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано