Робоча нарада з керівниками ДСНС у Васильківському районі.

Дата: 15.01.2021 18:58
Кількість переглядів: 1001

15 січня 2021 року відбулась робоча нарада керівництва Глевахівської селищної територіальної громади з представниками державної служби надзвичайних ситуацій (ДСНС) у Васильківському районі.

На виконання статті 19 (пункт 2) Кодексу цивільного захисту України для забезпечення виконання заходів у сфері цивільного захисту з метою захисту населення, відповідних територій та майна Глевахівської територіальної громади від негативної дії небезпечних чинників можливих аварій, катастроф, надзвичайних ситуацій техногенного, природного, воєнного характеру та їх наслідків, надання допомоги постраждалим  обговорювались питання щодо:

  • Створення  місцевої ланки Глевахівської територіальної громади Київської територіальної підсистеми Єдиної державної системи цивільного захисту України.
  • Безпосереднього керівництва виконанням заходів у сфері цивільного захисту та обов’язків керівника цивільного захисту місцевої ланки Глевахівської територіальної громади.
  • Виконання обов’язків посадових осіб з питань цивільного захисту Глевахівської ТГ, а саме: організацію заходів цивільного захисту, контроль за виконанням цих заходів, розроблення плану реагування Глевахівської ТГ на надзвичайні ситуації, інших планових документів, підготовку розпоряджень з питань цивільного захисту, планів  командно - штабних навчань і тренувань.

            Також керівництво ДСНС, приділило увагу проїздам в садових товариствах та садових масивах громади, в яких порушені норми вуличної мережі, що унеможливлює проїзд транспорту для гасіння пожежі. Передбачено на наступному тижні провести робочу нараду з головами садових товариств та масивів громади де приймуть участь представники ДСНС району.

            Керівництво Глевахівської селищної територіальної громади подякувало представникам державної служби надзвичайних ситуацій за турботу та співпрацю з громадою, піклування про безпечне життя та майно мешканців громади, тяжку та вкрай потрібну роботу, яку вони виконують.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано