День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2021 01:59
Кількість переглядів: 1046

Шановні учасники бойових дій в Афганістані та військових конфліктів в інших державах, шановні члени сімей загиблих, ветерани війни, миротворці!

  

Сьогодні святковий і одночасно трагічний день. 32 роки тому відбулось виведення військ з Афганістану. Понад дев’ять років контингент Радянських військ перебував на території цієї країни.

Свої вітання з цієї нагоди ми, в першу чергу, адресуємо вам, воїнам-«афганцям», героям воєн і локальних конфліктів в інших державах. 
         Ви завжди для всіх були і є прикладом мужності і відваги, зразком людини, для якої «ОБОВ'ЯЗОК» - це не просто слово, а норма поведінки, суть життя.

Зі всіх сучасних збройних конфліктів афганська війна була найкривавішою,  її тінь торкнулась майже кожної української родини.

       Вона стала важким випробуванням і трагедією для сотень тисяч людей - тих, хто безпосередньо знаходився на Афганській землі, і тих, хто безмежно довгими й тривожними днями і ночами чекав вдома повернення своїх синів,  чоловіків, батьків, коханих, друзів.

       Через горнило цієї війни пройшли 160 тисяч наших співвітчизників, 12 тисяч з них отримали поранення, контузії, були скалічені, а 3360 – не повернулися до своїх домівок.

Священною є пам'ять про ваш героїзм, мужність при виконанні інтернаціонального обов'язку, готовність платити найдорожчу ціну - своє життя. 
           Сьогодні ми вшановуємо пам'ять загиблих, схиляємо голову перед їх подвигом, мужністю та витримкою. Вічна їм пам'ять!

         Шануємо живих, ви Герої назавжди!

       Час не підвладний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади вірності військовому обов’язку, що продемонстрували тисячі синів і дочок України, яким довелося нести нелегку військову службу в горах Афганістану.

Подвиги учасників бойових дій - це та велика і велична правда історії, яку не спотворити і не перекреслити жодними змінами у сучасному мінливому світі. Це взірець реального, дієвого патріотизму для кожної чесної людини і свідомого громадянина, наочне свідчення єдності всіх поколінь нашого народу.      На жаль, з року в рік вас у бойовому строю залишається все менше і менше.             

Від усієї душі бажаємо вам і вашим родинам добра і щастя, миру і достатку, міцного здоровя і довгих років життя!

 
        Честь вам і слава!

 

З повагою — Виконавчий комітет Глевахівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано