У громаді відзначили 207 річницю з дня народження Тараса Шевченка

Дата: 09.03.2021 16:00
Кількість переглядів: 1174

У Глевахівській громаді відбулись урочисті заходи з нагоди відзначення 207-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка

Глевахівська селищна бібліотека спільно з Глевахівським будинком культури провела літературно-музичний вечір «Звучало натхненно Тарасове слово». Пісні на слова Шевченка лунали у виконанні вокального ансамблю «Гомін» на чолі з Павлом Бабінчуком.

«Слово великого Кобзаря буде захоплювати і надихати не одне покоління українців. Його слова лишаються пророчими й актуальними і нині, а кожне наступне покоління буде для себе відкривати нового Шевченка» — підкреслили в глеваській бібліотеці.

Мархалівська сільська бібліотека організувала книжкову виставку «Слово Тараса — наша зброя і окраса». На свою першу зустріч із книжковим царством туди завітали учні першого класу Мархалівського НВК, а бібліотекарка провела для них екскурсію. Діти розповідали вірші й отримали грамоти та подарунки.

Путрівська сільська бібліотека презентувала книжково-ілюстративну виставку «Тарас Шевченко — наш Кобзар», а в Путрівському будинку культури відбувся літературно-мистецький захід «Життя, як легенда».

У Зеленобірському будинку культури відбулися поетичні читання творів Кобзаря. У бібліотеці села Залізного пройшли книжкова виставка, яка супроводжувалася годиною поезії «І лине над землею Шевченкове слово».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано