Відбулося офіційне відкриття Центру надання адміністративних послуг (фото)

Дата: 07.05.2021 16:00
Кількість переглядів: 3429

Фото без опису

У Глевахівській громаді відбулась важлива подія – урочисте відкриття центру надання адміністративних послуг (ЦНАП). Це велике досягнення, і ми пишаємося тим, що наша громада отримала можливість відкрити власний центр адмінпослуг, який відповідає сучасним вимогам та європейським стандартам.

Надійними партнерами нашої громади зі створення Центру стали українські та шведські експерти Програми «U-LEAD з Європою» - міжнародної програми, яка фінансується Європейським Союзом та його державами-членами: Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Відтепер понад сто послуг є доступними для громадян. І їх перелік буде постійно розширюватися.

Урочистості розпочалися з вітального слова очільника Глевахівської громади Володимира Петренка. Селищний голова подякував усім, хто долучився до створення ЦНАПу, хто доклав чималих зусиль, щоб сьогодні громадяни змогли отримувати якісні адмінпослуги в комфортних умовах.

До вітальної промови приєдналася заступниця селищного голови Яна Братішко, яка привітала всіх присутніх з такою чудовою подією та побажала продуктивної роботи, значних здобутків і нових перемог на благо нашої громади.

Фото без опису

Фото без опису

На церемонію відкриття завітали почесні гості: Віктор Тюрін – голова Фастівської районної державної адміністрації та Євген Петрук – очільник Васильківської РДА. Також на святковий захід прибули депутати, члени виконавчого комітету та мешканці громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуГоловна мета Програми «U-LEAD з Європою» – якісне надання послуг громаді. Працівники ЦНАПу та Глевахівської селищної ради пройшли спеціалізований навчальний тренінг з метою підвищення кваліфікації в сфері надання адмінпослуг у рамках Програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою». Учасники тренінгу отримали сертифікати, які засвідчують успішне проходження навчання.

Селищний голова та керівниця ЦНАПу Ірина Степанець під гучні оплески перерізали стрічку.

Фото без опису

Фото без опису

Основні завдання нашого центру – поліпшити якість надання адмінпослуг. Приміщення ЦНАПу пристосовані для маломобільних груп населення та дітей. Наявні віддалені робочі місця в усіх старостинських округах, установлений зручний графік роботи.

Ми дякуємо всім, хто долучився до клопіткої роботи – створення центру адміністративних послуг. Окрема подяка заступникам селищного голови Яні Братішко та Володимиру Полтавцю.

Безсумнівно, це новий крок у розвитку нашої громади. Це новий рівень, який наближує нас до європейських стандартів. Ми працювали й надалі будемо працювати на благо громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано