Моя мрія збулася — жителька громади Тетяна Захарченко

Дата: 15.07.2021 14:14
Кількість переглядів: 632

Фото без опису

Тетяна Іванівна Захарченко, місцева художниця і за сумісництвом директорка Центру дитячо-юнацької творчості, розмалювала зупинку в Мархалівці в стилі петриківського розпису.

Пані Тетяна роками виношувала цю ідею. Будучи помічницею народного художника України Олексія Петренка, який є керівником студії образотворчого мистецтва в с. Мархалівка, вона поставила собі за мету оздобити зупинку в її рідному селі за народними мотивами. Тепер її мрія втілилася в життя.

Майстриня так пише про своїх помічників:

«Дякую Валентина Добровольская, що знайшла спонсора Tsay Vladimir, який зайнявся підготовкою поверхні, закупівлею матеріалів, інструментів до виконання основних робіт.

Особливо б хотілося подякувати Катя Пряникова, яка активно допомагала наблизитися до мрії – прибирати , грунтувати, фарбувати, залучила до роботи Анатолія Ожирельєва, слідкувала за дотриманням чистоти навколо зупинки, морально підтримувала мене!!! Катя ти неймовірна!!!

Дякую Жанна Стриженко за допомогу»

 

«Давно мріяла розписати зупинку в Мархалівці. Добре, що наш голова Володимир Петренко допоміг це організувати. Моя мрія збулася», — резюмує художниця.

Дякуємо Тетяні Іванівні за її працю, невтомні руки та бажання створювати красу. Дякуємо нашим небайдужим громадянам. Завдяки Вам громада стає кращою!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано