Стартувала перевірка неоформлених трудових відносин

Дата: 16.07.2021 10:01
Кількість переглядів: 484

Фото без опису

Закінчилась інформаційно-роз’яснювальна кампанія про переваги задекларованої праці та ризики незадекларованої праці для працівників та роботодавців.

З 1 червня стартувала інспекційна кампанія з питань виявлення неоформлених трудових відносин у суб’єктів господарювання усіх форм власності та видів господарської діяльності, які мають ризики використання незадекларованої праці, що включає інспекційні відвідування та застосування штрафних санкцій до роботодавців, які не відреагували на тривалу інформаційну кампанію та продовжують ухилятись від декларування найманих працівників.

Шановні роботодавці! Якщо ви вважаєте, що використання незадекларованої праці спрощує ведення бізнесу та зменшує фінансові витрати, ви помиляєтеся. Фінансові ризики і наслідки використання незадекларованої праці значно перевищують витрати, які виникають у разі оформлення трудових відносин із працівниками відповідно до законодавства. Декларуйте працівників, щоб спокійно вести бізнес і не турбуватися про штрафи, які можуть суттєво вдарити по вашому бюджету.

Шановні працівники, відстоюйте свої конституцiйні права — вимагайте від роботодавцiв офiційного оформлення трудових відносин! Будьте свідомими громадянами, дотримуйтеся законодавства про працю!

По додаткову інформацію звертайтеся за телефоном: (04571) 2-26-95.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано