Виставка, святковий концерт і дискотека: Мархалівка відзначила своє 365-річчя

Дата: 02.08.2021 14:00
Кількість переглядів: 781

Урочистості відбулися на центральній площі села.

Фото без описуСвято почалося з офіційної частини. Відвідали захід і привітали мешканців села заступник голови Фастівської райдержадміністрації Віктор Тюрін, голова Глевахівської громади Володимир Петренко та Мархалівський староста Валентина Добровольська.

У рамках відзначення Дня Мархалівки було відкрито 12-ту звітну виставку зразкової художньої студії, керівником якої є Заслужений діяч мистецтв України, Народний художник України Олексій Андрійович Петренко. На виставку завітали гості та учні художньої студії, а селищний голова вручив подяки мархалівським талантам.

По завершенню офіційної частини для мешканців села та його гостей була організована концертно-розважальна програма за участю колективів народної самодіяльності Глевахівської громади:

  • народний аматорський вокальний ансамбль "Лілея", с. Мархалівка, керівник — Заслужений працівник культури України Микола Яретик;
  • самодіяльний колектив "Хуторяни", с. Залізне, керівник — Ольга Молчанова;
  • самодіяльний колектив "Едельвейс", с-ще Зелений Бір, керівник — Павло Стадник;
  • самодіяльний колектив "Гомін", смт Глеваха, керівник — Павло Бабінчук.

Велику пісенну програму підготували учні Глевахівської дитячої школи мистецтв. За традицією з вітальною танцювальною програмою на свято села завітав народний художній хореографічний колектив "Веселка" Васильківського міського центру дитячої та юнацької творчості під керівництвом Заслуженого працівника культури України Євгенії Монарх.

Під час проведення заходу проходила виставка майстрів декоративно-ужиткового мистецтва за участю мешканців громади та гостей. Відбувались майстер-класи, проходили цікаві конкурси.

Пройшла також і вікторина з призами, яку вів актор Дмитро Костильов. На святі було багато розваг для дітей, фотозони, куліш та інші смаколики.

Після концерту вечір продовжився запальною дискотекою. Таким гучним святкуванням село відзначило своє 365-річчя!

Дотримання українських традицій, добросусідство та веселощі, які додають життя, — те, чого хотілося б побажати нашій Україні для подальшого розвитку та процвітання.

На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 4 людини, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 15 людей, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 3 людиниНа зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди грають на музичних інструментах, люди стоять та небоНа зображенні може бути: 8 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та на відкритому повітріМожливо, це художній твір 1 особа та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 4 людини, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: одна або кілька осіб та люди стоятьНа зображенні може бути: 4 людини, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 1 особа, їжа та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 3 людини, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 5 людей та люди стоятьНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 3 людини, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 3 людини та люди стоятьНа зображенні може бути: дитина, стоїть та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 2 людини, дитина, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано