Конкурс щодо визначення СОД переноситься: відкриття конвертів не відбулося

Дата: 04.08.2021 13:00
Кількість переглядів: 895

На виконання п. 2 рішення Глевахівської селищної ради № 134 -09-VIIІ від 01.04.2021 року "Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогогосподарського призначення в смт Глеваха, вул. Вокзальна, 29-б (заява гр. Вітюк В. В.)" та затвердженого Положення про конкурсний відбір суб'єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки комунального майна Глевахівської селищної об'єднаної територіальної громади на 3 серпня 2021 року було заплановане засідання комісії з питань бюджету, фінансів, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва Глевахівської селищної ради (далі - Комісія) з відбору суб'єктів оціночно діяльності для проведення незалежної оцінки комунального майна Глевахівської селищної ради об'єднаної територіальної громади.

Подано три заяви на участь та конкурсну документацію (у запечатаному конверті):

  1. ТОВ "Біном-Груп".
  2. Диптан О.О.
  3. Петренко С.А.

Станом на 16:00 3 серпня 2021 року на засіданні були присутні двоє із чотирьох членів комісії: Максимова Л. Т. і Садовничий І. М.

Ураховуючи те, що члени Комісії не прибули в необхідній кількості, відкриття конвертів не відбулося. Про повторну дату відкриття конвертів буде повідомлено пізніше.

Протокол № 2 засідання комісії з питань бюджету, фінансів, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва Глевахівської селищної ради з відбору суб'єктів оціночно діяльності для проведення незалежної оцінки комунального майна Глевахівської селищної ради об'єднаної територіальної громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано