Глевасі - 550!

Дата: 13.09.2021 15:00
Кількість переглядів: 872

Фото без описуГлевасі - 550 років!

День Глевахи є особливою подією в нашій громаді. Усі звикли, що цього дня влаштовують великий святковий концерт, дитячі розваги та масові гуляння.

Минулого року ми не змогли відсвяткувати День селища так весело, як святкували в попередні роки, і за цей час люди дуже скучили за такими масовими заходами.

Святкування річниці Глевахи розпочалося ще зранку зі спортивного заходу — святкового кросу. Продовженням стали масові гуляння та святковий концерт за участі талановитих співаків і танцюристів.

Зі сцени селищний голова Володимир Петренко звернувся з вітальним словом до жителів громади: «Сьогодні наша міцна родина святкує свій день народження — 550 років! Що я вам хочу побажати? Побажаю в першу чергу здоров’я міцного всім, безхмарного неба. Хочу подякувати тим, хто сьогодні стоїть на передніх рубежах. Хлопцям і дівчатам, які оберігають наш спокій і дають нам можливість бути присутніми на цьому дійстві. Світла пам’ять тим, хто загинув на Сході України, захищаючи цілісність нашої держави. Пишаймося тим, що ми живемо в такому прекрасному селищі, пишаймося, що ми живемо в такій прекрасній країні. Любім свій край, любім свою неньку-Україну. Слава Україні!».

З вітальними словами виступили також почесні гості: Надзвичайний і Повноважний Посол В'єтнаму в Україні Нгуєн Хоан Тхань, голова Всеукраїнської Спілки Ветеранів Війни, генерал-майор запасу Володимир Попович та директор Національного наукового центру «Інститут механізації та електрифікації сільського господарства» Валерій Адамчук, який після своєї промови зробив для громади символічний подарунок — годинник, який тепер красується в приміщенні селищної ради.

Учора на сцені вирували емоції! Ведучий Іван Андерс уже з перших хвилин запалив людей своєю енергією та почуттям гумору, а кожен наступний виступ на сцені все посилював палітру вражень: від бурхливої радості, коли виступали місцеві артисти та колективи, до захвату від приголомшливих танців фольклорно-етнографічного ансамблю «Калина».

Ну а як же без зіркових гостей, які завітали в Глеваху — рок-гурту Malik Band, учасника проєктів «Х-Фактор» та «Фабрика зірок» Дениса Любимова та учасниці гурту «VRODA» Ольги Нестеренко!

Крім виступів на сцені, було і частування смачним козацьким кулішем, і площа вуличної їжі, і фотозона для гарних сімейних фото. Захоплення викликав флешмоб «Глевасі — 550», коли всі охочі вишикувалися у великі цифри 550 для спільного фото з дрону.

Для молодших на стадіоні були атракціони, катання на джипі та паровозику, батути, солодка вата, розваги з аніматорами, сувеніри… Ті, хто старше, могли випробувати себе в тирі та взяти участь у спортивних змаганнях: попідіймати гирю чи навчитися жонглювати футбольним м’ячем.

Також на святі були показові виступи спортсменів ДЮСШ «Фенікс» з боротьби ушу та кунг-фу, історичний куточок з архівними мапами Глеваської волості і, уже традиційно, виставка майстрів декоративно-ужиткового мистецтва і багато-багато іншого.

Як зазвичай, урочистості закінчилися дискотекою із запальним диджеєм.

Свято вдалося на славу. Адже всі усміхнені, з позитивними емоціями, щиро раділи, веселилися, танцювали й відпочивали по-справжньому.

Дивіться більше фото у Фейсбуці 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано