Заява про встановлення тарифів на теплову енергію, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії, на 4 квартал 2021 року

Дата: 05.10.2021 15:44
Кількість переглядів: 583

Фото без опису

Мале приватне підприємство «В П К» є виробником теплової енергії з альтернативних джерел енергії.

Ч. 4 ст. 20 Закону України «Про теплопостачання» встановлено, що тарифи на теплову енергію для суб’єктів господарювання, що здійснюють її виробництво на установках з використанням альтернативних джерел енергії, включаючи теплоелектроцентралі, теплоелектростанції та когенераційні установки, для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, а також для потреб населення встановлюються на рівні 90 відсотків діючого для суб’єкта господарювання тарифу на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу, для потреб відповідної категорії споживачів.

У разі відсутності для суб’єкта господарювання встановленого тарифу на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу, для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, а також для потреб населення тарифи на теплову енергію встановлюються на рівні 90 відсотків середньозваженого тарифу на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу, для потреб відповідної категорії споживачів.

Ч. 13 ст. 20 Закону України «Про теплопостачання» встановлено, що тариф на теплову енергію для споживача визначається як сума тарифів на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії.

Враховуючи зазначене, тарифи на виробництво теплової енергії, тарифи на транспортування та постачання теплової енергії МПП «В П К» встановлювати не потрібно.

На підставі викладеного просимо затвердити нашому підприємству тариф на теплову енергію у зв’язку з оприлюдненням Державним агентством з енергоефективності та енергозбереження 24 вересня 2021 р. середньозважених тарифів на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу.

Середньозважений тариф по Київській області, що було оприлюднено 24 вересня 2021 р. Державним агентством з енергоефективності та енергозбереження, склав 1 882,69 грн. без ПДВ за 1 Гкал.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано