Атовці громади відвідали свято до Дня захисника України

Дата: 09.10.2021 14:30
Кількість переглядів: 1424

Фото без описуУрочистості пройшли в Національному музеї-заповіднику «Битва за Київ у 1943 році», що в Нових Петрівцях Вишгородського району.

Атовці Глевахівської громади на чолі із заступником селищного голови Володимиром Полтавцем взяли участь у святкових заходах з нагоди Дня захисників і захисниць України, Дня українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці.

Делегація від Глевахівської громади прибула на запрошення Фастівської райдержадміністрації та мала нагоду поспілкуватися з першим заступником Фастівської РДА Віктором Тюріним. Пан Віктор привітав глеваських атовців з прийдешніми святами, побажав їм здоров'я і мирного неба над головою.

Зі сцени захисників і захисниць регіону привітав очільник Київської облдержадміністрації Василь Володін.

«Уже восьмий рік триває боротьба за свободу і цілісність України. За цей час 19,5 тис. жителів Київщини взяли участь у бойових діях. На жаль, 362 наших військових загинули. Вічна їм пам’ять! І сьогодні я та вся Київщина щиро дякуємо нашим захисникам і захисницям, які охороняють наші домівки та дають кожному з нас можливість працювати на благо області», – звернувся до присутніх голова КОДА.

Під час урочистостей глеваська делегація оглянула визначні місця заповідника та патріотичні локації. Їх презентували обласний центр творчості дітей та юнацтва Київщини, заклади профтехосвіти, поліція та обласний центр зайнятості.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано