Ремонт доріг і тарифи на тепло: відбулася комісія ЖКГ

Дата: 16.10.2021 18:00
Кількість переглядів: 1086

Фото без опису

11 жовтня відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, енергозбереження та житлово-комунального господарства під головуванням голови комісії Володимира Вольського.

Одним із важливих питань, які піднімалися на засіданні комісії, була підготовка до нового опалювального сезону 2021 — 2022 років. Основною темою обговорень стало те, як ми можемо захистити населення, яке проживає в багатоповерхових житлових будинках і споживає послуги з постачання теплової енергії, від здорожчання цін на тепло в опалювальному сезоні 2021 — 2022 років.

Заступниця селищного голови Вікторія Жукова наголосила, що 30 вересня 2021 року під час засідання Конгресу місцевих і регіональних влад при Президентові України між Урядом, НАК «Нафтогаз України» і головами органів місцевого самоврядування було підписано Меморандум про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері постачання теплової енергії та постачання гарячої води в опалювальному періоді 2021 — 2022 років, що його ініціював глава держави Володимир Зеленський.

Однією з дій, які зазначені в Меморандумі щодо врегулювання проблемних питань у сфері постачання теплової енергії та постачання гарячої води, є недопущення застосування до населення тарифів з постачання теплової енергії, установлених органом місцевого самоврядування, розмір яких перевищуватиме розмір тарифів, що застосовувались до споживачів у кінці опалювального періоду 2020 — 2021 років.

Тому апарат селищної ради спільно з депутатським корпусом проговорили механізм щодо збереження тарифів на постачання теплової енергії на опалювальний сезон 2020 — 2021 років на рівні попередніх років. Основним завданням, що постає перед депутатським корпусом і селищною радою, — це докладання спільних зусиль, щоб люди отримали рахунки на тепло на рівні попередніх років та приведення тарифів на тепло до економічно обґрунтованих.

Також на засіданні комісії були опрацьовані питання, що стосувалися виділення коштів на поточні роботи доріг місцевого значення, затвердження проєктно-кошторисних документацій на капітальні роботи доріг місцевого значення та питання поточних ремонтів об’єктів комунальної власності.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано