Маємо нового чемпіона: у Мархалівці відбулася першість з футболу серед учнів 7-9 класів (фото)

Дата: 20.10.2021 20:00
Кількість переглядів: 924

Фото без описуУчасть у турнірі взяли юнаки з глеваської, путрівської, крушинської та мархалівської шкіл.

Змагання проводилися згідно з календарним планом спортивно-масових заходів відділу освіти та ДЮСШ «Фенікс». Метою заходу було охоплення учнівської молоді активними заняттями фізкультурою та спортом, популяризація футболу та виявлення сильніших команд.

Основна боротьба вирішувалася між давніми друзями — командами з Глевахи та Путрівки.

Запекле протистояння тривало до останніх хвилин, тож глядачі отримали немалу порцію насолоди від гри.

Цього разу футбольний бог був на боці юних футболістів з путрівської школи, які перемогли з рахунком 3:2. Вони стали новими чемпіонами громади та здобули кубок першості турніру.

Друге місце посів колектив з глеваської школи, а першу трійку замкнули крушинці. Усі призери отримали медалі та грамоти від відділу освіти.
 
Ну а головним здобутком цих змагань стали захоплені очі дітлахів, які відчули справжній смак змагань і отримали заряд бадьорості та бажання займатися найпопулярнішим видом спорту у світі. Тож побажаймо їм нових футбольних успіхів!

Нагадаємо, це вже другий кубок першості громади з футболу. Перший в історії громади кубок відбувся в травні цього року. Тоді переможцем став колектив з Глевахи.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано