«Сльози радості нашого кухаря»: глеваська школа отримала нове обладнання для харчоблоку

Дата: 21.10.2021 14:00
Кількість переглядів: 1153

Фото без опису

Обладнання полегшить організацію харчування школярів відповідно до вимог системи безпечності харчових продуктів НАССР.

Важливою умовою при забезпеченні повноцінного і здорового харчування учнів у шкільних їдальнях є використання якісного та сертифікованого обладнання.

Із цією метою Глевахівська селищна рада подала клопотання до Департаменту освіти і науки Київської ОДА про потребу в новому кухонному обладнанні Глевахівського ЗЗСО, гарантуючи зі свого боку провести капітальний ремонт харчоблоку. За сприяння Департаменту обладнання було успішно доставлено та отримано.

Так, глеваська школа отримала нові стелажі, виробничі столи, прилавки, двосекційну мийку, пароварний конвектор, жарову шафу, холодильник, картоплеочисну машину, м'ясорубку, сковорідку, протирочно-різальну машину та роздатковий візок із тацями.

«Нове, сучасне обладнання для нашого харчоблоку! Це щось!!!

Вперше сьогодні побачила сльози радості нашого кухаря Людмили, яка розглядала обладнання і вже планувала, куди, як і що вона розставить», — ділиться враженнями директорка школи Ірина Андрикевич.

Глевахівська селищна рада висловлює подяку директорці Департаменту освіти і науки Київської облжержадміністрації Жанні Осипенко та начальниці відділу освіти Глевахівської селищної ради Ірині Гейко за можливість харчувати наших дітей за новими стандартами і в комфортних умовах.

Символічно, що такі бажані кухонні предмети надійшли саме в День кухаря, 20 жовтня. Вітаємо кухарів нашої громади з професійним святом, бажаємо їм натхнення та гарного настрою! А працівників кухні Глевахівського ЗЗСО, крім того, вітаємо з новими «помічниками».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано