«Червона» зона для Київщини: що буде заборонено

Дата: 29.10.2021 11:00
Кількість переглядів: 966

Фото без описуКОДА

Із 00 год. 00 хв. 30 жовтня на Київщині почне діяти «червоний» рівень епідемічної небезпеки. Таке рішення ухвалили на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 27 жовтня. Аналогічне рішення ухвалила комісія з питань ТЕБ та НС Глевахівської селищної ради.

Із цієї суботи почнуть діяти жорсткі обмеження «червоної» зони. Будуть забороненими:

  • проведення масових заходів, крім офіційних спортивних заходів і матчів командних ігрових видів спорту без глядачів;
  • робота закладів харчування, крім адресної доставки та замовлень на винос;
  • робота ТРЦ та інших розважальних закладів;
  • робота непродовольчих ринків і магазинів, спортзалів, басейнів і фітнес-центрів;
  • робота закладів культури, крім історико-культурних заповідників.

Робота всіх перерахованих закладів можлива лише якщо всі працівники й усі відвідувачі матимуть негативний результат ПЛР-тесту або «зелений» COVID-сертифікат, який свідчитиме про повний курс вакцинації.

При цьому під час «червоного» рівня епідемічної небезпеки дозволена робота банків, АЗС, аптек, ветеринарних магазинів та всіх продовольчих. Але обов’язковою умовою залишається дотримання всіх протиепідемічних правил.

У Глевахівській громаді вихованці дитячих садків та учні початкових класів шкіл можуть відвідувати свої навчальні заклади у звичному режимі. Учні 5-11 класів переходять на дистанційну форму навчання.

Нагадуємо, у Глевахівській амбулаторії ЗПСМ (смт Глеваха, вул. Вокзальна, 53) працює кабінет вакцинації проти COVID-19. Вакцина — CoronaVac. Щеплення проходить щовівторка, четверга і суботи з 8:00 до 12:00.

Також можете відвідати Центр вакцинації населення у Василькові, який працює щодня з 9:00 до 13:00. Вакцина — Pfizer. Адреса: Васильків, вул. Декабристів, 87 (хол, 1-й поверх дитячої поліклініки).

Як повідомляє пресслужба КОДА, з початку вакцинальної кампанії на Київщині провели 941 300 щеплень. Повний курс вакцинації вже пройшли понад 424 тисячі жителів регіону.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано