Вітаємо з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 09.11.2021 09:20
Кількість переглядів: 624

Фото без опису

Шановні працівники культури, майстри народного мистецтва та аматори сцени! Вітаємо вас із професійним святом, яке 9 листопада відзначають у нашій державі!

Ваші любов до рідної культури та мистецтва, професійне зростання та невпинна щоденна праця дарують людям свято, допомагають молодому поколінню долучитися до справжніх витоків української культури та побачити в ній усе найкраще. Саме ви відкриваєте для всіх нас джерело світової культури, а ваш талант і відданість роботі збагачує та розвиває безцінні скарби національної культури.

Особливі привітання колегам із Глевахівського культурного центру, який об'єднує будинки культури та бібліотеки громади, сектору культури, туризму, молоді та спорту, Глевахівської дитячої школи мистецтв і Центру дитячо-юнацької творчості Глевахівської селищної ради! Дякуємо, що за покликанням серця присвячуєте своє дозвілля мистецтву, збагачуєте культуру та зберігаєте традиції нашої громади та країни!

Від щирого серця зичимо вам і вашим родинам міцного здоров'я, щоденних усмішок і нових перемог! Нехай вас повсякчас супроводжують потужна творча енергія, невичерпне натхнення і, звісно, вдячні цінителі вашої праці!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано