Народний депутат України Олександр Дубінський відвідав з робочим візитом Глевахівську громаду

Дата: 19.11.2021 09:20
Кількість переглядів: 915

Фото без опису

Метою зустрічі було визначити напрямки співпраці із селищною радою, а також окреслити основні проблеми громади для пошуку можливостей їх вирішити.

У спілкуванні з нардепом узяли участь заступник селищного голови, головна лікарка Глевахівської амбулаторії ЗПСМ, директорка Глевахівського ЗЗСО та місцеві депутати.

Перед зустріччю заступник голови Володимир Полтавець надав народному обранцю ключову інформацію про громаду, ознайомив з проблемними питаннями та розповів про проєкти, які планується реалізувати.

Заступник голови спільно з нардепом відвідали Глевахівську амбулаторію ЗПСМ. Поспілкувалися з її головною лікаркою Ольгою Льос. Пані Ольга розповіла про рівень захворюваності на ковід у громаді, про кількість пацієнтів і загальну інформацію про заклад.

Далі делегація вирушила до глеваської школи. Її директорка Ірина Андрикевич, крім ключових цифр, розповіла як про позитивні моменти, так і про ті проблеми школи, які потребують вирішення. Зокрема, щодо потреби в ремонті спортивної зали, туалетів, даху над учительською, а також про високу завантаженість школи.

Останнім перевірили будівництво школи-садка в Глевасі. Виконроб пан Вадим доповів делегації про перебіг будівництва, кількість залучених робітників і терміни, за які планується покрити дах. Проте найбільше говорили про потребу у фінансуванні будівництва з бюджету області.

До діалогу з паном Олександром долучилися і депутати селищної ради. Загалом зустріч була жвавою та продуктивною.

Довідково. Олександр Дубінський — народний депутат України IX скликання, журналіст, блогер і телеведучий. Заступник голови комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики. Заступник члена Постійної делегації Верховної Ради України у Парламентській асамблеї ЄС — Східні сусіди. Член восьми груп з міжпарламентських зв’язків: з Перу, Швейцарією, Словаччиною, Індією, Китаєм, Іспанією, Ізраїлем і Португалією.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано