Вітання селищного голови з Днем місцевого самоврядування в Україні!

Дата: 07.12.2021 11:30
Кількість переглядів: 1079

Фото без опису

Шановні працівники органів місцевого самоврядування, депутати, виборці!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування — свята тих, хто не словом, а ділом дбає про красу і благополуччя рідного кутка, населеного пункту й усієї громади.

Працівники ради та депутати! Вам випала надважлива місія — представляти інтереси мешканців у вирішенні найскладніших життєвих питань і підвищувати рівень їх життя. Особливо тепер, коли на вас покладено як ніколи високу відповідальність і повноваження.

Місцеві жителі, виборці! Саме ви обираєте, хто буде про вас піклуватися та захищати ваші інтереси. Саме вам удається якнайкраще контролювати владу та формувати бачення нашого майбутнього.

Проактивність депутата, небайдужість активіста, наполегливість працівника ради, допомога місцевих жителів — саме ваша спільна праця, зусилля та віра у світле майбутнє заклали фундамент існування нашої громади: своєї, унікальної, самоврядної. І тепер наше спільне завдання робити її дедалі кращою!

У цей святковий день хочу побажати кожному з вас наполегливості, мужності, нових досягнень і невпинного прогресу. Міцного вам здоров’я, родинного благополуччя, здійснення всіх життєвих планів і щастя в нашій рідній Глевахівській громаді!

З повагою — Глевахівський селищний голова Володимир Петренко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано