Відбулася робоча зустріч із виконавцем ремонту дороги з Глевахи на Крушинку

Дата: 10.12.2021 15:59
Кількість переглядів: 1265

Фото без опису

Сьогодні в Глевахівській селищній раді пройшла робоча зустріч із підрядником, який здійснює капремонт автодороги С100706 Васильків Глеваха  Крушинка.

Керівництво селищної ради спільно з представниками підрядної організації ТОВ «Сучасна транспортна інфраструктура» та активом громади поспілкувалися на предмет якості виконаного асфальтування, а також щодо інших організаційних питань, що виникли під час реалізації проєкту.

Якість асфальтування. По завершенні асфальтування було виявлено локальні місця висипання асфальту. Найчастіше це явище свідчить про порушення технології укладання верхнього шару асфальту. Підрядник урахував надані зауваження та пообіцяв виправити недоліки за власний кошт.

Організаційні питання. Під час обговорення поточних питань передусім ішлося про зміну місць установлення зупинок, зменшення площі заїзду на зупинки та про зміну місць відводу води. Це потрібно для коригування проєкту відповідно до фактичного стану придорожньої смуги.

Щоб завершити проєкт, залишилося завершити облаштування тротуару, освітлення та місця відводу дощових вод. Замовником робіт виступає департамент регіонального розвитку Київської ОДА.

Читайте також: Ремонт дороги на Крушинку: новий етап робіт


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано