На рахунок громади надійшла субвенція з держбюджету для компенсації різниці в тарифах за попередні роки

Дата: 30.12.2021 16:30
Кількість переглядів: 391

Фото без опису
 
До Реєстру підприємств теплопостачальних та теплогенеруючих організацій, підприємств централізованого водопостачання та водовідведення, які беруть участь у процедурі врегулювання заборгованості за газ, включено і КЖЕП Глевахівської селищної ради.
 
Можливість включення підприємств тепло- та водопостачання до відповідного Реєстру передбачена Законом України «Про заходи, спрямовані на подолання кризових явищ та забезпечення фінансової стабільності на ринку природного газу» №1639-IX.
 
Включення до Реєстру КЖЕП Глевахівської селищної ради дасть можливість розблокувати арештовані рахунки й укласти договори реструктуризації (на тривалий строк) заборгованості за спожиті енергоносії.
 
Звертаємося до споживачів із проханням не зволікати з оплатою за житлово-комунальні послуги, оскільки наявність заборгованості за спожиті послуги призводить до несвоєчасної та не в повному обсязі сплати обов’язкових платежів підприємством за природний газ, електроенергію та інші обов’язкові платежі.

На 2021 — 2022 опалювальний період КЖЕП Глевахівської селищної ради з ТОВ «Газопостачальна організація «Нафтогаз Трейдинг» укладено договір про постачання природного газу. Одним із пунктів договору визначено, що в разі несвоєчасного розрахунку КЖЕП Глевахівської селищної ради за природний газ ТОВ «Газопостачальна організація «Нафтогаз Трейдинг» має право припинити постачання природного газу, і це, як наслідок, може призвести до вимушеного припинення надання послуги теплопостачання в опалювальний сезон.

Також читайте: На рахунки громад надійшло 22,03 млрд гривень субвенції для компенсації  різниці в тарифах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано