Громадське обговорення типових договорів про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення

Дата: 06.01.2022 08:00
Кількість переглядів: 686

 

Фото без опису

Інформаційне повідомлення КЖЕП Глевахівської селищної ради про проведення громадського обговорення типових договорів про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення

КЖЕП Глевахівської селищної ради є виконавцем послуг із централізованого водопостачання та централізованого водовідведення на території смт Глеваха, КЖЕП Глевахівської селищної ради визначено виконавцем послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення населенню, бюджетним організаціям, іншим підприємствам та організаціям смт Глеваха.

З огляду на зазначене, КЖЕП Глевахівської селищної ради укладатиме договори на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення зі споживачами смт Глеваха Глевахівської територіальної громади Фастівського р-ну Київської обл.

Порядок укладання договорів визначено ст. 12, 13 Закону України «Про житлово-комунальні послуги».

Відповідно до вимог ст. 7 вищезазначеного Закону України споживач зобов’язаний укладати договори про надання житлово-комунальних послуг у порядку і випадках, визначених Законом України.

Постановою Кабінету Міністрів України від 05 липня 2019 р. № 690 відповідно до пунктів 1 і 2 частини першої статті 4 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» затверджено:

  • Правила надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення;
  • типовий договір з індивідуальним споживачем про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (без обслуговування внутрішньобудинкових систем);

Ураховуючи викладене, КЖЕП Глевахівської селищної ради оприлюдює вищезазначений типовий договір для ознайомлення.

З повним текстом типового договору можна ознайомитися на офіційному сайті Глевахівської територіальної громади за адресою: hlevakha.gov.ua у розділі «ЖКГ та благоустрій», КЖЕП Глевахівської селищної ради за адресою: kzhep.in.ua, на інформаційних стендах в адміністративному приміщенні КЖЕП Глевахівської селищної ради за адресою: смт Глеваха, вул. Вокзальна, 18а.

Зауваження та пропозиції до типового договору просимо надавати до 6 лютого 2022 року на електронну адресу КЖЕП Глевахівської селищної ради: kzhep.glevakha@gmail.com або на поштову адресу: 08631, смт Глеваха, вул. Вокзальна, 18а; тел. (04571) 3-11-76.

Додатки:


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано