Відбулася робоча зустріч щодо будівництва Великої кільцевої автодороги

Дата: 12.01.2022 18:57
Кількість переглядів: 991

Фото без опису

11 січня в селищній раді пройшла робоча зустріч щодо будівництва Великої кільцевої автомобільної дороги (ВКАД) навколо Києва.

У ній взяли участь мешканці громади, представники селищної ради та виконувач обов'язків начальника відділу містобудування, архітектури, ЖКГ та екології Фастівської РДА Юхта Олександр Володимирович.

Пан Олександр доповів про наявний стан справ. Зокрема, селищній раді та громадськості стало відомо про те, що за розпорядженням Фастівської РДА № 83 від 24 травня 2021 року розробляється детальний план території Фастівського району орієнтовною площею 300 га, на якій планується будівництво ВКАД. При цьому його розробником є ТОВ "ІНСТИТУТ ТЕРИТОРІАЛЬНОГО РОЗВИТКУ", представники якого на робочу зустріч не з'явилися. 

Олександр Юхта отримав від громадян низку пропозицій та зауважень. Зважаючи на соціальне невдоволення та гостроту проблеми, він пообіцяв надати Глевахівській селищній раді копію тристороннього договору на розробку детального плану території та копію завдання на проєктування до нього.

За результатами зустрічі було вирішено призначити наступну зустріч за участі громадськості та представників органів державної влади та організацій, дотичних до будівництва ВКАД.

Зустріч відбудеться 28 січня о 10:00 в актовій залі ННЦ "ІМЕСГ" (Глеваха, вул. Вокзальна, 11/1).

Запрошуємо мешканців громади з'явитися на зустріч для надання власних пропозицій та захисту своїх прав як власників земельних ділянок.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано