У Глевасі відбулася робоча зустріч щодо будівництва ВКАД

Дата: 28.01.2022 20:00
Кількість переглядів: 700

28 січня в Національному науковому центрі "Інститут механізації та автоматизації сільського господарства" пройшла чергова робоча зустріч щодо будівництва Великої кільцевої автодороги.

Крім активу та керівництва громади, на зустрічі були присутні представники райради та інших місцевих рад Київщини. Проєктанти ВКАД на зустріч не з'явилися.

Виконувач обов'язків начальника відділу містобудування, архітектури, ЖКГ та екології Фастівської РДА Олександр Юхта відповів на запитання жителів і зібрав подані пропозиції. Повне відео засідання можна переглянути за посиланням.

Із ключового. Пан Олександр повідомив, що запитувану копію тристороннього договору на розробку детального плану території, по якій пройде ВКАД, і копію завдання на проєктування до нього Глевахівська селищна рада отримає не пізніше ніж 17 лютого.

Подальші кроки. Заступник селищного голови Володимир Полтавець запропонував присутнім підготувати свої пропозиції на основі документів, які буде надано, і провести додаткову зустріч за участі розробників проєктної документації.

Про дату наступної зустрічі буде повідомлено додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано