Відбулося засідання з громадськістю щодо змін до генплану сіл Мархалівка та Зайців

Дата: 08.02.2022 13:40
Кількість переглядів: 845

Фото без опису

8 лютого за ініціативи Глевахівського селищного голови Володимира Петренка в приміщенні селищної ради відбулася зустріч з ініціативною групою с. Мархалівка, фахівцями проєктної організації Проектного Інституту СБУ та керівниками структурних підрозділів селищної ради. Обговорювалися такі вкрай важливі для громади питання:

  • Внесення змін до генерального плану населеного пункту с. Мархалівка Фастівського району Київської області, поєднаного з детальними планами територій населеного пункту;

  • Внесення змін до генерального плану населеного пункту с. Зайців Фастівського району Київської області, поєднаного з детальними планами територій населеного пункту;

  • Детальний план території села Мархалівка Фастівського району Київської області, орієнтованою площею 100 га;

  • Детальний план території для розміщення багатоквартирної житлової забудови з об'єктами громадського обслуговування на земельній ділянці площею 20,8 га в межах с. Мархалівка Фастівського району Київської області, а також стратегічні екологічні оцінки до них.

Неодноразово Глевахівська селищна рада наголошувала, що генеральний план населеного пункту розробляється та затверджується в інтересах громади та враховує державні, громадські та приватні інтереси. Вони враховуються і під час внесення змін до генерального плану с. Мархалівка, поєднаного з детальними планами територій.

Отримавши всі заперечення та зауваження до проєкту внесення змін до генерального плану с. Мархалівка, які особливо турбували громадськість, а саме щодо 16-поверхової житлової забудови, передбаченої на земельній ділянці площею 20,8 га, і промислової забудови (виходячи з класів шкідливості) на 100 га, вирішено створити робочу групу, а відповідні питання перенести на доопрацювання.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано