Оперативна інформація на Київщині станом на 10:00 1 березня

Дата: 01.03.2022 13:20
Кількість переглядів: 382

Ситуація в області й далі напружена. Загарбники накопичують велику кількість військ і техніки та завдають авіаудари. Всюди йде боротьба з диверсійними групами.

Як і вчора, найбільш небезпечним напрямком є Житомирська траса, Буча — Ірпінь — Гостомель, а також територія біля Димера у Вишгородському районі.

Бучанський район. Уся територія району контролюється. Відновлюється інфраструктура після авіаударів і боїв 28 лютого. Складна ситуація в Гостомелі та Бородянці. З Бородянської громади надходить інформація щодо колон ворожої важкої техніки.

Білоцерківський район. Перебуває під контролем Білоцерківської військової адміністрації. Цілодобово працює штаб тероборони. У Білій Церкві пролунала низка вибухів, частково пошкоджені два житлові об’єкти. Інформацію про постраждалих і загиблих уточнюють, місто відключене від теплопостачання.

Вишгородський район. Під контролем три територіальні громади. Ситуація напружена, але контрольована. Північ району окупований ворогом, Іванківська громада майже не контролюється. На окупованій території немає світла й води. У Славутичі ситуація спокійна.

Бориспільськиий район. Усі громади під контролем. Триває боротьба з ДРГ загарбника.

Броварський район. Усі територіальні громади під контролем. Розсіяна ворожа колона техніки. Інфраструктура не пошкоджена. Втрати після авіанальоту на Бровари 28 лютого – 5 поранених, 1 загиблий. Ідуть відновлювальні роботи.

Обухівський район. Ситуація контрольована. Усі територіальні громади під контролем. Після авіаудару по Василькову 28 лютого ведуться відновлювальні роботи.

Фастівський район. Усі 9 громад під контролем. Інфраструктура ціла. Триває боротьба з ДРГ загарбника.

За ранок 1 березня в лікарні області надійшли 65 поранених цивільних та військових. Усі лікарні працюють і готові приймати поранених.

Влада робить усе для контролю складної ситуації в області. Ті, хто потребує допомоги, отримують її оперативно й без перешкод. Соцзахист не припиняє своєї роботи. Іде нарахування та призначення соцвиплат.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано