Оперативна інформація на Київщині станом на 9:00 2 березня

Дата: 02.03.2022 12:41
Кількість переглядів: 482

Фото без опису

Ситуація в області й далі напружена. Загарбники накопичують велику кількість військ і техніки. Постійні тривоги можливого авіанальоту майже по всій області. Всюди йде боротьба з диверсійними групами.

Як і вчора, найбільш небезпечним напрямком є Житомирська траса, Буча — Ірпінь — Гостомель, а також північ Вишгородського району.

Білоцерківський район. Перебуває під контролем Білоцерківської військової адміністрації. Цілодобово працює штаб тероборони. Увечері 1 березня Біла Церква обстріляна ракетами. Два вибухи. Жертв немає.

Бучанський район. Уся територія району контролюється. Найбільш тяжка ситуація в Бородянці та Гостомелі. У Бородянці в результаті обстрілів та авіаударів великі руйнування житлового сектору й інфраструктури. Є ймовірність, що під завалами знаходяться люди. У Гостомелі періодичні бої. Є інформація про формування нових колон загарбника. Зранку був артилерійський обстріл у Гостомелі й Ірпені.

Вишгородський район. Ситуація напружена, але контрольована. Північ району окупований ворогом. Поліська, Димерська, Іванківська громади на межі гуманітарної катастрофи. На окупованій території немає світла, води, перебої зі зв’язком, немає підвозу продуктів. Іде постійне перегрупування сил загарбника. Активних бойових дій уночі не було.

Бориспільський район. Усі громади під контролем. Триває боротьба з ДРГ загарбника.

Броварський район. Усі 8 територіальних громад під контролем. Іде патрулювання та працюють блокпости. Спостерігається скупчення ворожої техніки. Об’єкти критичної інфраструктури не порушені.

Обухівський район. Ситуація контрольована. Усі територіальні громади під контролем. Відновлюється інфраструктура та надається необхідна допомога населення. Боротьба з диверсійними групами.

Фастівський район. Усі 9 громад під контролем. Інфраструктура ціла. Руйнувань немає. Триває боротьба з ДРГ загарбника.

За ранок 1 березня в лікарні області надійшли 65 поранених цивільних та військових. Усі лікарні працюють і готові приймати поранених.

Влада робить усе для контролю складної ситуації в області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано