Оперативна інформація на Київщині станом на 10:00 3 березня

Дата: 03.03.2022 11:00
Кількість переглядів: 555

Фото без опису

Ситуація в області й далі напружена. Загарбники накопичують велику кількість військ і техніки. Постійні тривоги можливого авіанальоту майже по всій області. Всюди йде боротьба з диверсійними групами.

Як і вчора, найбільш небезпечним напрямком є Житомирська траса, Буча — Ірпінь — Гостомель, а також північ Вишгородського району.

Білоцерківський район. Усі громади під контролем. Триває боротьба з диверсантами загарбника. Ситуація стабільна та контрольована. Комунальні служби та об’єкти інфраструктури працюють у штатному режимі. Укріплюються кордони району.

Бучанський район. Ситуація напружена. Ворог обстрілює житлові масиви Ірпеня та Гостомеля. У Бородянці в результаті обстрілів та авіаударів великі руйнування житлового сектору й інфраструктури. Евакуювали близько 200 людей. Є інформація про формування нових колон загарбника. Українські захисники дають гідну відсіч.

Бориспільський район. Усі громади під контролем. Триває боротьба з диверсантами загарбника. Ситуація стабільна та контрольована. Комунальні служби та об’єкти інфраструктури працюють у штатному режимі. Укріплюються кордони району.

Броварський район. Уся територія Броварського району перебуває під контролем Броварської районної військової адміністрації. Зафіксовано пересування ворожої техніки на півночі Баришівської та на південному сході Калитянської громад. У селі Русанів Великодимерської громади відсутні електро- та газопостачання, зв’язок, руйнування приватних житлових будинків — близько 20-ти. Пропрацьовується план евакуації цивільного населення.

Вишгородський район. Ситуація напружена, але контрольована. Північ району окупований ворогом. Поліська, Димерська, Іванківська громади на межі гуманітарної катастрофи. Іде постійне перегрупування сил загарбника. До району надходить гуманітарна медична та продуктова допомога. Вирішується питання доставки «гуманітарки» до окупованих громад.

Обухівський район. Ситуація контрольована. Усі територіальні громади під контролем. Йдуть роботи з відновлення інфраструктури та надання необхідної допомоги населенню.

Фастівський район. Усі 9 громад під контролем. Інфраструктура ціла. Руйнувань немає. Відпрацювання ДРГ загарбників. У зв’язку з можливим наступом окупантів готується евакуація мешканців у деяких населених пунктах Боярської територіальної громади.

За ранок 1 березня в лікарні області надійшли 65 поранених цивільних та військових. Усі лікарні працюють і готові приймати поранених.

Влада робить усе для контролю складної ситуації в області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано