Оперативна інформація на Київщині станом на 10:00 6 березня

Дата: 06.03.2022 13:19
Кількість переглядів: 902

Ситуація в області й далі напружена. Загарбники накопичують велику кількість військ і техніки, обстрілюють житлові масиви та критичну інфраструктуру. Постійні тривоги можливого авіанальоту майже по всій області. Всюди йде боротьба з диверсійними групами.

Як і вчора, найбільш небезпечним напрямком є Житомирська траса, Буча — Ірпінь — Гостомель, а також північ Вишгородського району.

Білоцерківський район. Ситуація контрольована. Майже всю ніч лунали сигнали тривоги. Іде протидія диверсантам. Перебої з подачею електроенергії, води та газу не зафіксовані. Комунальні служби працюють у посиленому режимі. Активізувався волонтерський рух для надання допомоги військовим та населенню. Проводиться організація надання гуманітарної допомоги населенню

Бучанський район. Макарів, Ірпінь, Гостомель — уночі велися бої. Ворог розташував техніку вздовж Немішаївської громади, Михайлівської Рубежівки, Бучі. Ведеться вогонь по житлових будинках, цивільному населенню. Загарбник перешкоджає евакуації. Зараз у районі готуються до евакуації людей та доставки гумдопомоги. Для цього потрібен режим тиші.

Бориспільський район. Усі громади під контролем. Комунальні служби та об’єкти інфраструктури працюють у штатному режимі. Укріплюються кордони району.

Броварський район. Перебуває під контролем. Зафіксовано пересування ворожої техніки на території деяких населених пунктів Баришівської, Калитянської та Великодимерської громад. У Русанові є зруйновані приватні житлові будинки. Вдалося відновити газопостачання. Електро-, водопостачання, опалення та зв’язок поки відсутні. Уночі ворожі війська обстріляли села Заворичі та Семиполки, наразі ворог перебуває на території Великодимерської громади.  У решті громад району об’єкти критичної інфраструктури працюють у звичному режимі. Триває організація надання гуманітарної допомоги, очікується прибуття медичних препаратів та засобів. 

Вишгородський район. Північ району залишається окупований ворогом. Поліська, Димерська, Іванківська громади на межі гуманітарної катастрофи.  Сили загарбника постійно перегруповуються. До району надходить гуманітарна медична та продуктова допомога. Але ворог не дає можливості допомогти окупованим громадам. Людям, які самостійно виходять з окупованої території, надається допомога та організовується евакуація з району.  

Обухівський район. Ситуація контрольована. Усі територіальні громади під контролем. Ідуть роботи з відновлення інфраструктури та надання необхідної допомоги населенню.

Фастівський район. Перебуває під контролем. Захоплені території відсутні. Об’єкти критичної інфраструктури під охороною та працюють у звичайному режимі. Магазини й аптеки працюють з урахуванням обмежень комендантського часу. Існує проблема браку продуктів. На АЗС відсутнє пальне. Режим воєнного часу та умови комендантського часу забезпечуються належним чином. Обстрілів за ніч не було.

Влада робить усе для контролю складної ситуації в області. Гуманітарна допомога направляться в усі 7 районів Київщини. Усе готово для евакуації людей та доставки гуманітарної допомоги в найтяжчих напрямках як тільки буде оголошено режим тиші.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано