У Глевасі комунальники прибрали стихійне сміттєзвалище на масиві

Дата: 29.04.2022 15:48
Кількість переглядів: 492

Фото без опису

Працівники з благоустрою селищної ради регулярно проводять обстеження території громади, щоб запобігти появі несанкціонованих звалищ.

Так, за майданчиком для побутових відходів, що розташований біля місцевого парку, знову виявили стихійне сміттєзвалище.

Окремі жителі громади, вивозячи сміття самостійно, звалюють його за парканом сміттєвого майданчика або просто на проїзд біля сортувальної станції. Усе це доводиться прибирати за кошти місцевого бюджету.

Сьогодні працівники комунальних служб за допомогою спецтехніки навели лад за сміттєвим майданчиком. Зібрали й вивезли 2 вантажівки сміття та розчистили довколишню територію від рослинних залишків.

Просимо з повагою ставитися до праці комунальників. Вивозячи сміття, вивантажуйте його лише в баки на території сміттєвого майданчика.

Нагадуємо: з приватного сектору сміття вивозиться централізовано, з-під подвір'їв. Для цього треба укласти договір і отримати спеціальні пакети. Сміттєві баки на масиві — для мешканців багатоповерхівок, які оплачують його вивіз.

Дякуємо всім, хто додержується цих простих правил. Чистота та затишок — наша спільна справа!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано