Представники селищної ради взяли участь у навчанні з роботи на Платформі допомоги

Дата: 14.05.2022 11:15
Кількість переглядів: 605

12 травня представники Глевахівської селищної ради взяли участь в онлайн-зустрічі, на якій було презентовано Платформу допомоги, яка створена для управління процесами отримання, надання, оформлення, розподілу та контролю за цільовим використанням гуманітарної допомоги.

Зустріч організували Держпродспоживслужба спільно з командою Banza, які є розробниками платформи.

Платформа передбачає автоматизований прийом та зіставлення запитів і пропозицій щодо допомоги. У режимі онлайн тепер можна відстежити терміни й статуси виконання завдань, отримати всю необхідну аналітику для скорочення термінів доставки гуманітарних вантажів тим, хто потребує цього найбільше.

«ДПСС: Платформа допомоги — це сучасна система, яка допоможе збільшити ефективність взаємодії обласних державних адміністрацій, цивільно-військових адміністрацій, виробників та постачальників продукції з волонтерськими організаціями. Це прискорить процес прийняття рішень, зекономить державні кошти та зробить процес прозорим», — зазначив виконувач обов'язків Голови Держпродспоживслужби Анатолій Вовнюк.

Платформа об’єднує зусилля донорів, організаторів гуманітарної допомоги та виробників для забезпечення харчовими та іншими критично важливими продуктами ЗСУ, тероборони, громадян, а також торговельних мереж (включаючи гарячі точки спротиву) на території України.

Через Платформу допомоги військові адміністрації та громади можуть формувати власні потреби щодо забезпечення харчовими та іншими критично необхідними продуктами.

Користуватися Платформою зможуть виробники продукції, торговельні мережі, крамниці будь-якого розміру, а також спілки й організації, що займаються формуванням та доставленням гуманітарних вантажів.

За допомогою Платформи кожен учасник має можливість:

  • визначити потреби конкретної військової адміністрації та забезпечити цільове формування та потрапляння гуманітарної допомоги;
  • знайти покупця для власного комерційного товару;
  • знайти та замовити необхідні для виробництва інгредієнти в наявних виробництв та експортерів;
  • залишити власну потребу/замовлення в продуктах на гуманітарній та комерційній основах.

Долучитися до Платформи допомоги можна заповнивши спеціальну форму.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано