Небезпека зберігається: чому не можна ігнорувати повітряну тривогу

Дата: 23.05.2022 13:55
Кількість переглядів: 431

Фото без опису

Шановні жителі Глевахівської громади!

На жаль, після відведення російських військ від територій столиці та Київської області не минула загроза ракетних обстрілів.

22 травня під час повітряної тривоги збили ворожу ракету над Фастівським районом Київщини. Водночас спостерігається тенденція до нехтування правилами безпеки.

Тому нагадаємо, що повітряна тривога оголошується тоді, коли сили протиповітряної оборони сповіщають про рух ворожих літаків у напрямку повітряного простору України або є підтвердження запуску тактичних чи балістичних ракет.

Точне місце, куди може влучити ракета, і який населений пункт атакує літак, одразу визначити складно, тому сирени вмикають щоразу, як з’являється загроза.

Просимо вас не ігнорувати сигнали повітряної тривоги. Почувши сирену або сповіщення, переходьте в укриття або залишайтесь у надійних місцях, сховищах, своїх домівках і не покидайте їх.

Також нагадуємо, що категорично заборонено фіксувати й оприлюднювати фото й відео, на яких демонструються факти влучання ворожих снарядів у будь-які об'єкти інфраструктури, це стосується й роботи нашої артилерії. Так ви допомагаєте окупантам і наражаєте на небезпеку життя українських військових, місцевих мешканців та своє власне.

Дбайте про власну безпеку та безпеку своїх рідних!

Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано