Про роботу гуманітарного штабу Глевахівської громади

Дата: 31.05.2022 20:45
Кількість переглядів: 338

Фото без опису

При Глевахівській селищній раді з перших днів війни створено гуманітарний штаб, а в старостинських округах – гуманітарні центри, де організовано надання допомоги продуктами харчування, одягом, засобами гігієни мешканцям нашої громади, які опинилися в складних життєвих обставинах; дітям, які перебувають на обліку в Службі у справах дітей та сім’ї, внутрішньо переміщеним особам (за потребою). 

Також наш штаб був передавальним пунктом допомоги Ірпінській громаді, здійснювалася допомога окремим підрозділам  Збройних Сил України та Національної гвардії України.

Основна частина продуктів харчування, засоби гігієни, одяг, взуття та медикаменти надходили завдяки волонтерам, зокрема жителям нашої громади, які привозили гуманітарну допомогу з різних куточків України та зарубіжних країн, приносили з власного дому.

Безмежна подяка всім, хто долучився до цієї справи!

На минулому тижні отримано гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування від гуманітарного складу Київської обласної військової адміністрації. Наразі йде фасування продуктових наборів для подальшої їх роздачі.

Зараз як ніколи нам всім потрібна взаємна підтримка і допомога!

Якщо у Вас є сусіди, знайомі, які вкрай потребують соціальної підтримки, зокрема продуктами харчування, повідомте, будь ласка, наші структурні підрозділи соціального напрямку та офіси старост:

  • Відділ соціального захисту населення: 0933715176
  • Служба у справах дітей та сім’ї: 0987915595
  • Глевахівський центр надання соціальних послуг: 0966280904
  • Крушинський старостинський округ: 0956913082
  • Мархалівський старостинський округ: 0442999446
  • Путрівський старостинський округ: 0457126670

Якщо Ви бажаєте допомогти в наданні гуманітарної допомоги, її фасуванні, пакуванні чи розвезенні за адресами, звертайтеся за вищевказаними контактами.

Війна триває. Ми віримо в Перемогу! Кожен робить усе, щоб наблизити цей день! Але ми не знаємо, скільки триватиме війна, скільки триватиме складний період для нашої країни, нашої громади, для наших жителів, скільки людей і впродовж якого часу потребуватимуть допомоги. Треба розподілити сили й ресурси.

Тримаймося! Переможемо! Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано