У селі Мархалівка відбувся огляд ушкоджених будинків внаслідок російської агресії

Дата: 01.06.2022 15:23
Кількість переглядів: 502

 

Фото без опису

Сьогодні селищний голова Володимир Петренко, представники селищної ради та Проектного Інституту СБУ здійснили попередні поверхневі огляди житлових будинків у селі Мархалівка, які постраждали від ракетних обстрілів росії та зазнали значних ушкоджень. 

За кілька днів планується розпочати роботи зі складання звітів обстеження, які мають містити висновок про технічний стан, рекомендації щодо подальшої експлуатації будівель, зокрема щодо можливості виконання робіт із відновлення, або демонтажу (їх ліквідації).

Зазначимо, що вказаний звіт є підставою для ухвалення рішення про виконання робіт із відновлення пошкоджених об’єктів або їх демонтаж.

Роботи зі складання звітів будуть здійснені в межах Програми ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій воєнного характеру в Глевахівській селищній територіальній громаді на 2022 рік, затвердженої рішенням сесії Глевахівської селищної ради № 1021 від 26.05.2022. 

Проектний Інститут СБУ погодився виконати такі роботи для мешканців Глевахівської селищної територіальної громади безкоштовно. 

Про черговість здійснення обстеження та безпосередньо про виїзд спеціалістів та експертів буде повідомлено в телефонному режимі власників будинків.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано