Повідомлення про початок прийому заяв на участь у робочій групі з розробки Комплексного плану просторового розвитку території Глевахівської ТГ

Дата: 16.06.2022 08:00
Кількість переглядів: 985

Фото без опису

ПОВІДОМЛЕННЯ
про початок прийому заявок на участь у робочій групі з розробки Комплексного плану просторового розвитку території Глевахівської селищної територіальної громади Фастівського району Київської області

Відповідно до рішення 23 сесії VIII скликання Глевахівської селищної ради Фастівського району Київської області від 26.05.2022 № 1020-23-VIII (далі — Рішення) розпочато процедуру розробки містобудівної документації, а саме: Комплексного плану просторового розвитку території Глевахівської селищної територіальної громади Фастівського району Київської області (далі — Комплексний план).

Відповідно до п. 4 Рішення відділом архітектури, містобудування та земельних відносин Глевахівської селищної ради розпочато прийом заявок на участь у робочій групі щодо розробки Комплексного плану (далі — Робоча група). Термін прийому заявок — 10 робочих днів з дня публікації цього оголошення.

Заяви на участь у Робочій групі (зразок додається) подаються особисто заявником за адресою: 08631, Київська область, Фастівський район, смт Глеваха, вул. Вокзальна, 26, каб. № 9.

Додаток:

  1. Зразок заяви на участь у Робочій групі.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано