У Глевахівській громаді пройшов ремонт і благоустрій ключових доріг

Дата: 03.08.2022 15:08
Кількість переглядів: 777

Фото без опису

Дорожні роботи виконав Департамент регіонального розвитку Київської ОВА у відповідь на запит Глевахівської селищної ради.

У рамках співпраці був здійснений ремонт і благоустрій доріг, які не перебувають на балансі Глевахівської селищної ради, але проходять по території смт Глеваха, Крушинського та Путрівського старостинського округів.

Були виконані такі роботи:

  • на масиві Глеваха був проведений ямковий ремонт дороги О-100713, яка сполучає траси Київ — Васильків і Київ — Одеса;
  • у Путрівському окрузі відремонтували автодорогу О-100720, яка є центральною дорогою села Путрівка та сполучає Одеську трасу з містом Васильковом;
  • у Крушинському окрузі було проведене розчищення дороги С-100708 між селами Залізне та Дерев'янки. Тут працівники підприємства «Автомагістраль» наводили лад на дорозі, яка через людську недбалість перетворилася на хащі. Роз'їхатися двом автомобілям на дорозі було неможливо.

Нагадуємо: власники домогосподарств зобов'язані утримувати прибудинкову територію в належному стані. За законом, благоустрій присадибної ділянки проводить її власник або користувач цієї ділянки.

Дякуємо за співпрацю Департаменту регіонального розвитку Київської ОВА, зокрема його начальнику Олегу Жаворонку й інспектору Артуру Єремейчуку.

Приємно, що щороку ми маємо повне порозуміння та чудові результати спільної роботи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано