Повідомлення про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля — ДП «СЛП «Київоблагроліс»

Дата: 05.08.2022 08:00
Кількість переглядів: 489

Фото без опису

На виконання вимог Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» в Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля Державне підприємство «Спеціалізоване лісогосподарське підприємство «Київоблагроліс» 22.07.2022 офіційно оприлюднило повідомлення № 20227229745 про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля, а саме — спеціальне використання лісових ресурсів у порядку проведення рубок головного користування.

Плановану діяльність передбачається здійснювати на території лісового фонду Державного підприємства «Спеціалізоване лісогосподарське підприємство «Київоблагроліс», яке включає: Північний агролісгосп (Димарське, Дитятківське, Поліське, Сидоровецьке агролісництва), Центральний агролісгосп (Шпилівське, Іванківське, Бороднянське, Оливське, Кропивнянське агролісництва) та Південний агролісгосп (Богуславське, Ісайківське, Тетіївське, Таращанське, Хотівське агролісництва). Лісові масиви розташовані в межах Білоцерківського, Бучанського, Вишгородського, Обухівського та Фастівського адміністративних районів Київської області.

Додаток:

  1. Повідомлення про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля, № 20227229745  від 22.07.2022  — Державне підприємство «Спеціалізоване лісогосподарське підприємство «Київоблагроліс» (pdf, 22,15 мб)

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано