Оголошення про початок розроблення та внесення пропозицій фізичних та юридичних осіб до генерального плану с. Крушинка Глевахівської селищної територіальної громади Фастівського району Київської області 

Дата: 26.08.2022 08:30
Кількість переглядів: 869

Фото без опису

Оголошення про початок розроблення та внесення пропозицій фізичних та юридичних осіб до генерального плану с. Крушинка Глевахівської селищної територіальної громади Фастівського району Київської області 

Відповідно до Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 1 вересня 2021 року № 926 та рішення Глевахівської селищної ради Фастівського району Київської області від 16.12.2021 № 813-19-VIII розпочато збір пропозиції фізичних та юридичних осіб до генерального плану с. Крушинка Глевахівської селищної територіальної громади Фастівського району Київської області. З 19.08.2022 по 19.09.2022 розпочинаємо прийом пропозицій до генерального плану с. Крушинка.

Пропозиції подаються шляхом заповнення форми на офіційному вебсайті Глевахівської селищної ради hlevakha.gov.ua в підрубриці «Оголошення та повідомлення» розділу «Архітектура, містобудування та земельні відносини» або в паперовому вигляді заявником за адресою: 08631, Київська область, Фастівський район, смт Глеваха, вул. Вокзальна, 26, каб. № 9.

Подати пропозицію онлайн

Подати пропозицію онлайн можна шляхом заповнення форми або прокоментувавши вже подані пропозиції.

Щоб подати власну пропозицію, заповніть гугл-форму.

Щоб прокоментувати подані пропозиції, виконайте такі кроки:

  1. Перейдіть за посиланням і ознайомтеся з поданими пропозиціями. Визначте серед пропозицій ті, які бажаєте прокоментувати.
  2. За потреби авторизуйтеся на сервісі "Google Таблиці". Якщо користуєтеся смартфоном, завантажте додаток "Google Таблиці".
  3. Натисніть праву клавішу миші на комірці пропозиції, яку обрали, і в спливному вікні натисніть на кнопку "Коментар". Якщо користуєтеся смартфоном, затисніть обрану комірку й у спливному вікні натисніть кнопку "Додати коментар". 
  4. Уведіть текст коментаря та натисніть на кнопку "Додати коментар" (на смартфонах — кнопка ">").

Подані пропозиції та коментарі будуть оприлюднені в гугл-таблиці та розглянуті під час розробки генерального плану.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано