До уваги громадян, що перебувають на квартирному обліку!

Дата: 04.11.2022 10:30
Кількість переглядів: 541

Фото без опису

Нагадуємо, що відповідно до Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, затверджених постановою Ради Міністрів УРСР і Укрпрофради від 11.12.1984, щорічно в період з 1 жовтня по 31 грудня проводиться перереєстрація громадян, які перебувають на квартирному обліку, у ході якої перевіряються їх облікові дані.

Громадянам, які перебувають у черзі на поліпшення житлових умов, потрібно в період із 01.10.2022 по 31.12.2022 надати до Глевахівської селищної ради такі документи:

  • заява про оновлення даних щодо перебування на квартирному обліку (заповнюється на місці). Заява підписується членами сім’ї, які разом проживають, мають самостійне право на одержання жилого приміщення і бажають разом перебувати на обліку;
  • копії документів, що посвідчують особу (паспортів, свідоцтв про народження), на всіх членів сім’ї;
  • копії довідки про присвоєння РНОКПП (ідентифікаційного коду) на всіх членів сім’ї;
  • довідки про реєстрацію місця проживання особи на кожного члена сім’ї;
  • довідки про те, чи перебувають члени сім’ї на квартирному обліку за місцем роботи;
  • копії документів, які підтверджують родинний зв’язок членів сім’ї;
  • інші документи в разі зміни відомостей про членів сім’ї;
  • громадяни, які беруться на облік на пільгових підставах або користуються правом першочергового чи позачергового одержання жилих приміщень, подають відповідні документи.

За додатковою інформацією та щодо прийому документів звертайтеся до керуючого справами виконавчого комітету за адресою: 08631, Київська область, Фастівський район, смт Глеваха, вул. Вокзальна, 26, каб. 7, тел.: (04571) 3-15-49, електронна адреса: glevaha.rada@ukr.net.

Просимо звернути увагу, що громадяни, які станом на 01.01.2023 не пройдуть перереєстрацію квартирного обліку відповідно до Житлового кодексу України, не вважатимуться такими, що потребують поліпшення житлових умов.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано