Розгляд депутатського звернення щодо програми підтримки членів добровольчого формування Глевахівської громади

Дата: 11.11.2022 12:20
Кількість переглядів: 343

Фото без опису

Шановні жителі Глевахівської селищної територіальної громади!

10.11.2022 в день засідання сесії до Глевахівської селищної ради надійшло депутатське звернення від голови партійного осередку політичної партії «Європейська солідарність» Ірини Горбачової щодо винесення на засідання сесії проєкту рішення «Програми підтримки членів добровольчого формування Калинівської територіальної громади №1 на 2022 рік» від 10 жовтня 2022 року № 012 (звернення додається).

Повідомляємо:

  1. Глевахівська селищна рада не має законних підстав приймати Програму Калинівської громади.
  2. З поданим проєктом рішення до засідання сесії депутати не ознайомлювалися.
  3. На засіданнях комісії даний Проєкт Програми не розглядався.
  4. Відділ соціального захисту населення Глевахівської селищної ради не є розробником поданої Програми (про що написано в даній Програмі).

Одночасно слід зазначити, що 28.09.2022 на засіданні виконавчого комітету Ірина Горбачова повідомила, що надасть до селищної ради підтвердження, щодо законного механізму щомісячної виплати членам ДФТГ (переглянути відео).

Жодних підтверджень до селищної ради не надходило.

Ураховуючи вищевикладене, відповідно до Закону України «Про основи національного спротиву» та Постанови Кабінету Міністрів України № 704 «Про грошове забезпечення військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу та деяких інших осіб» відсутній механізм належного щомісячного грошового забезпечення членів ДФТГ.

Одночасно повідомляємо, що згідно з «Програмою відзначення членів добровольчого формування Глевахівської територіальної громади» до відзначення Дня Захисників та Захисниць України за поданням командира ДФТГ надано одноразову матеріальну допомогу членам добровольчого формування Глевахівської селищної територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано