Роз’яснення щодо відсутності послуги централізованого теплопостачання, водопостачання та водовідведення в період аварійних та планових відключень електропостачання — КЖЕП Глевахівської селищної ради

Дата: 14.11.2022 13:20
Кількість переглядів: 333

Шановні мешканці!

Керуючись протоколом № 145 від 12.10.2022 оперативного штабу Фастівської районної військової адміністрації щодо економії електроенергії та режиму світломаскування та з метою збалансування енергосистеми та запобіганню масштабним відключенням ДП НЕК «Укренерго» та ДТЕК «Київські електромережі» з 12.10.2022 року введені планові та аварійні відключення електропостачання.

В залежності від того, які відключення, — планові чи аварійні, — у багатоквартирних будинках відсутні електропостачання та послуги централізованого теплопостачання, водопостачання, водовідведення.

Багатоквартирні будинки та об’єкти критичної інфраструктури (котельні, водонасосні станції, свердловини) живляться від різних ТП (трансформаторних підстанцій), тому відбувається ситуація, що після включення електропостачання в багатоквартирних будинках світло є, а послуги централізованого теплопостачання, водопостачання, водовідведення відсутні. Це відбувається у зв’язку з тим, що включення електропостачання на ТП (трансформаторна підстанція знаходиться біля котельні по вул. Вокзальна, 34), яка живить котельню, водонасосні станції та свердловини відбувається пізніше на одну або навіть дві години.

Саме тому, коли в багатоквартирних будинках з’являється світло, а на ТП, яка живить котельню, водонасосні станції та свердловини електропостачання ще відсутнє, відсутні вищевказані житлово-комунальні послуги.

На жаль, Комунальне житлово-експлуатаційне підприємство Глевахівської селищної ради жодним чином не може вплинути на дану ситуацію та змінити дані графіки.

Враховуюче вищевикладене, просимо мешканців з розумінням ставитися до даної ситуації.

З повагою
Адміністрація КЖЕП Глевахівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано