Електронні ресурси для пошуку роботи

Дата: 07.02.2023 14:45
Кількість переглядів: 202

Фото без опису

Київська обласна служба зайнятості нагадує, що для вашої зручності працює низка інформаційних ресурсів щодо пошуку роботи, а саме:

  • «Єдиний портал вакансій» з удосконаленим алгоритмом пошуку роботи за професією, доступний для всіх шукачів роботи та відкриває широкі можливості швидкого пошуку актуальних вакансій. Порталом можна користуватися з будь-якого мобільного пристрою, а інформацію про роботу можна знайти за регіоном, галуззю та очікуваним рівнем зарплати. Єдина база даних оновлюється в режимі реального часу. 
  • Телеграм-канал «Робота зараз: Державна служба зайнятості»: пошук роботи по Україні, актуальні вакансії.
  • Чатбот @DCZWorkNowBbot — підписка на вакансії за регіонам або галузями.
  • Сайт Державної служби зайнятості — інформація про послуги служби зайнятості для населення та роботодавців, реєстрацію безробітних, актуальні вакансії по Україні, персональні кабінети для безробітних та роботодавців.
  • Сайт Київського обласного центру зайнятості. У розділі «Шукаю роботу» зазначте професію, посаду, характер та місце роботи, шукайте підхожу для вас роботу та ознайомлюйтеся з переліком актуальних вакансій регіону.

Також зверніть увагу на такий сервіс державної служби зайнятості, як «Платформа з профорієнтації та розвитку кар`єри», де  ви можете безкоштовно продіагностувати власні схильності, здібності, краще зрозуміти свої професійні інтереси. Це пізнавально й корисно як для дорослих, так і для школярів-випускників.

Наразі вирішити питання щодо зайнятості можливо самостійно, необхідно лише перейти за відповідним посиланням:

Якщо ви шукаєте роботу або хочете її змінити — обов’язково скористайтесь електронними сервісами служби зайнятості, які допоможуть вам зорієнтуватися на сучасному ринку праці.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано