Інформація про намір змінити тарифи на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення — КП ГСР «Крушинське»

Дата: 15.02.2023 10:51
Кількість переглядів: 207

Фото без опису

Відповідно до статті 10 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» Комунальне підприємство Глевахівської селищної ради «Крушинське» доводить до відома споживачів інформацію про намір змінити тарифи на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення з обґрунтуванням такої необхідності.

Метою встановлення на 2023 рік тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення є приведення тарифів до економічно обґрунтованого рівня, який забезпечить можливість фінансування підприємством витрат відповідно до умов діяльності підприємства у 2023 році та ведення підприємницької діяльності без збитків.

Обґрунтування причин зміни тарифу:

  • актуалізація цін на енергетичні ресурси, ураховуючи зростання ціни на ринку електричної енергії;

  • актуалізація витрат підприємства з огляду на зростання цін виробників продукції, паливо-мастильних матеріалів, мінімальної заробітної плати, платежів і зборів до бюджету, інше.

Інформація щодо наміру зміни тарифів на послуги:

Фото без описуФото без опису

Адреси, за якими приймаються зауваження і пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань:

  • Адреса виконавця комунальної послуги: 08635, Київська обл., Фастівський р-н, с. Крушинка, вул. Київська, 5; тел.: (096) 868-26-89; адреса електронної скриньки: kp-kryshinske@ukr.net.
  • Адреса органу, уповноваженого встановлювати тарифи: 08631, Київська обл., Фастівський р-н, смт Глеваха, вул. Вокзальна, буд. 26.

Від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань приймаються зауваження та пропозиції протягом семи календарних днів із дня повідомлення споживачів про намір здійснити зміну тарифів на комунальні послуги.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано