Громадське обговорення типових договорів про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (КП «Крушинське»)

Дата: 08.03.2023 11:00
Кількість переглядів: 182

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Інформаційне повідомлення КП Глевахівської селищної ради «Крушинське» про  проведення громадського обговорення типових договорів про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення

 

КП Глевахівської селищної ради «Крушинське» визначено виконавцем послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення населенню, бюджетним організаціям, іншим підприємствам та організаціям селища Зелений Бір Фастівського району Київської області.

З огляду на зазначене, КП Глевахівської селищної ради «Крушинське» укладатиме договори на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення зі споживачами сел. Зелений Бір Фастівського району Київської області.

Порядок укладання договорів визначено ст.12 та ст.13 Закону України «Про житлово-комунальні послуги».

Відповідно до вимог ст. 7 вищезазначеного Закону України споживач зобов’язаний укладати договори про надання житлово-комунальних послуг у порядку і випадках, визначених Законом України.

Постановою Кабінету Міністрів України від 05 липня 2019 р. № 690 відповідно до пунктів 1 і 2 частини першої статті 4 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» затверджено:

  • Правила надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення;
  • типовий договір з індивідуальним споживачем про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

Враховуючи викладене, КП Глевахівської селищної ради «Крушинське» оприлюднено вищезазначений типовий договір для ознайомлення.

З повним текстом типового договору можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Глевахівської селищної ради за адресою: https://hlevakha.gov.ua/ у розділі "ЖКГ та благоустрій", на інформаційних стендах в адміністративному приміщенні Глевахівської селищної ради за адресою: смт Глеваха, вул. Вокзальна, 26.

Зауваження та пропозиції до типового договору просимо надавати до 31.03.2023 року на електронну адресу Глевахівської селищної ради glevaha.rada@ukr.net та КП Глевахівської селищної ради «Крушинське» kp-kryshinske@ukr.net або на поштову адресу: вул. Київська, 5, c. Крушинка, Фастівський район, Київська область, 08635

 

Публічний індивідуальний договір про надання послуг з централізованого водопостачання та  централізованого водовідведення.docx
Публічний індивідуальний договір про надання послуг з централізованого водопостачання та  централізованого водовідведення.pdf


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано